friends without benefits

 
Vet inte om jag sagt det tidigare men i så fall säger jag dett igen. Jag har hittat den absolut bästa bakgrunds/avslappningsmusiken! Sök på Nature Sounds Lullaby på Spotify ifall ni är intresserade, det är en blandning mellan ljud från naturen och komponerad musik. Jag är ganska likgiltig till att ha musik när jag ska sova, för jag somnar på nolltid oavsett, men att vakna upp till den här musiken (eller Enigma) är tamejfasen vardagslyx utan dess like. Eller så kan man lyssna på det när man småpysslar med annat.
 
Jag skulle väldigt oblygsamt vilja nominera mig till årets flickvän. Jag gick in och väckte Martin runt elva, men han sa att det inte blev något gym för honom idag eftersom han somnade runt fem imorse. Så jag kröp ner bredvid och klappade på honom under tiden han sov vidare. När vi sedan gått upp lagade jag frukost åt oss och städade upp lite samtidigt, och dukade fram framför TVn. Vi åt mannagrynsgröt med kardemumma i (stor hit!) och kollade på Family Guy och kanske råkade somna om igen. Jag vaknade runt tjugo över två och väckte honom för att han skulle åka till jobbet. Plockade undan och tog hand om disken och pussade honom hejdå. Ibland måste det ofrånkomligen vara skönt att bo ihop med mig, lämnar du huset i en katastrofal röra kommer du antagligen komma hem till ett kliniskt rent hem igen. Det där är svårt för mig. Jag gillar att vara en sådan som är på språng och aktiv hela tiden, en sådan person som gör saker och är "ordentlig", i brist på bättre ord. Men när det är min prio ett oavsett vad som händer, då blir det lätt overkill och tvångsmässigt och det enda som kan få mig att känna mig lugn. Det är en bra grej för mig att vara aktiv, men det övergår lätt till någonting destruktivt och jag har svårt att avgöra vilka beteenden som är bra och vad som är sjukligt. Förhoppningsvis kommer jag kunna få bukt med det, igenom mina KBT-samtal. Kunna leva i nuet, och bli av med den där konstanta stresskänslan i hjärtat.
 
Jaja. Dagen började mycket senare än planerat för mig men det är okej, det känns som att det är precis så det ska vara under den här tiden jag har semester. Jag har inga riktiga förplikteser, annat än mot mig själv, så då kan jag passa på att sova länge, eller somna om under dagen. Just nu sitter jag i alla fall och för över det sista från min gamla dator till min nya, så jag kan lämna tillbaka den gamla till farmin. När det är färdigt tänkte jag åka in till stan och handla mat, och innan dess ta en sväng till gymmet. Kanske tar en sväng till Söle och lämnar av lite grejer med. När jag kommer hem ska jag försöka lägga ut bilen på Blocket igen och ta hand om allt sånt där. Får hoppas att jag hinner. Kanske lagar lite mat med, är så sugen på köttfärs. Det är jag alltid.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback