froggin' bullfish

Sitter just nu i röda salen, där jag brukar hålla bodypump, och väntar på Martin! Den här dagen har varit så jäkla chill. Jag har bara legat i Martins säng och degat med min dator fram tills jag fick en bokning på mitt pass och det var dags att bege sig. Jag åkte till Nordby för att köpa present till Emelie. Letade efter tolfte säsongen FG men den hade inte kommit ut än (ja, jag köper alla mina serier, under förutsättning att de finns naturligtvis). Tog en sväng till Bodypower men hittade bara en åt helvete för dyr tröja, som tilltalade mig. Men jag behöver en tjocktröja att träna i, samt ett par lättare handskar till bodypumpen. Letar imorgon istället.

Däremot gick jag förbi Gina Tricot som hade tjugo procents rabatt på hela sortimentet. Tänkte passa på att köpa en höstjacka och fler byxor, för det behöver jag verkligen. Stod där och velade aslänge, för det var mycket pengar.. Men något jag verkligen behövde. Sånt som man tycker är tråkigt både att leta efter och att lägga ut pengar på. Men på väg till kassan hittade jag en lång svart kofta med huva, som jag roffade åt mig utan att blinka! 1500 spänn, ka-ching.

I samvetskval lunkade jag ifrån Gina och gick förbi DinSko bara för att se världens dösnyggaste skor som jag inte ens kollade priset på utan bara köpte. Ska visa er sedan!

Sedan bar det av till Söle en snabbis för att fira Emelie. Hon fick en jättestor Angry Bird av mig, en sådan som jag har i bakrutan på bilen. Fikade lite innan det blev dags att åka in till gymmet och kötta bodypump med två hårt slitande deltagare! Åh det var så roligt och gick så bra, tyvärr var vi för få för att filma. Synd.

Så nu har jag tryckt i mig en proteinbar och sitter kvar i gruppträningssalen och köttar metal i gymmets högtalarsystem.. Helt jävla awesome. Martin hade tänkt skippa gymmet men jag frågade honom om han efter jobbet ändå inte kunde tänka sig att köra rygg/mage med mig, för jag tycker det är tråkigt men det gör inte han, så han brukar kunna motivera mig. Är så taggad!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback