from out of nowhere

 
Försökte städa ur gerbilernas bur en snabbis. De gnager så mycket att alla kartonger mals ner till spån på nolltid.. det var helt överfullt. Men Khaleesi jagade och attackerade påsen (som jag använde som handske) så jag fick arbeta fort, haha. Skönt att se att åtminstone en av de små liven har någon form av självbevarelsedrift i alla fall. Städade sedan huset till oklanderlig renlighet och åkte sedan in till stan. Mötte upp farmin på hans kontor, och äntligen.. inte en dag för tidigt (snarare två dagar för sent) fick vi över licensvideon. Började ladda upp den och åkte sedan därifrån, jag hoppas det gick vägen.. dock tror jag inte den blir godkänd. Axellåten var helt bedrövlig såg jag nu, haha. Jag blir så lätt carried away av den, den är så himla häftig. Nåväl, tänkte filma ikväll också, så jag har en backup.
 
 
Åkte sedan för att hämta upp Felicia för att vi skulle träna ihop! Jag ville se hur gymmet på badhuset såg ut, konkurrenten liksom. Måste säga att det var riktigt fräscht, mysigt att det var uppdelat i avdelningar med. Dock så kändes det lite för modernt och "mesigt". Det var inte så mycket robusta maskiner, eller mycket utrymme för friviktsövningar. Men nu har jag ett kort som tillåter mig att träna gratis där i en vecka. Och det ska jag nog utnyttja, bara för att få se lite annat. Vi körde lats och biceps, även lite marklyft för nedre delen av ryggen med. Det var roligt!
 
 
Åkte sedan hem för att ta en snabb dusch, hoppa i min onepiece och laga middag. Gjorde någon tunnbrödrullevariant med salladsblad, köttfärs, philadelphiaost med vitlök/örter och en massa rå lök. Det funkade, fast den var svår att rulla ihop. Tänkte alldeles strax åka in till stan igen för att hinna med en sväng till Apoteket, köpa nikotinplåster till Martin (det kostar ju så förbannat mycket, och jag känner att jag vill stötta det där projektet med att sluta röka/snusa) och kanske stödbinda för knät. Sedan blir det runda två på gymmet! Tänkte köra lite mer rygg och biceps för att fördriva tiden, sedan blir det bodypump (sista passet på två veckor, maw) och eventuellt X-fit om min kropp säger att det är okej. Så nu är det dags att byta om till träningskläder igen och börja bege sig in mot stan. Är så taggad, älskar den här känslan jag har i kroppen just nu!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Hemlig beundrare!!! säger:

Crazy mycket:P

Svar: Tim din spjuver ;)
Ida Hansson

2013-09-19 @ 17:48:22
Trackback