fuck lagom

Jag är så nervös.. Om en och en halv timme är det dags att spela in min licensvideo. Det här är min sista chans, med tanke på att den förra var katastrofalt dålig. Imorgon ska den vara inskickad.. Åh, vill bara få det överstökat nu.

Annars har det varit en jävligt bra start på semestern. Jag somnade runt halv fem igår, jag var så uppe i varv. Ungefär fem timmar senare vaknade jag till av att Martin kom in och la sig bredvid. Det gör mig så glad när det händer! Han har så svårt att somna på kvällarna så vi kan inte dela säng då, men på morgonen när han är jättetrött är det inga problem. Det är så gosigt att sova med varandra, det tycker väl alla.. Men det är inget jag tar för givet! Fast jag tror det är bra. Det hade varit så overkill att inte bara bo, jobba och träna ihop, utan även sova tillsammans. Nu får man åtminstone en stund för sig själv varje kväll, i varsitt rum. Det uppskattar jag!

Vi gick upp efter att jag sovit i sex timmar, det är ändå hyfsat tycker jag. Jag lagade gröt och vi kollade på Family Guy innan han åkte till jobbet. Men jag satt kvar i soffan, iförd morgonrock och tofflor och hade semester. Ah.

Har ägnat dagen åt att städa huset och kolla på Dexter. Och varit stressad inför ikväll (är faktiskt mest orolig för att bandet inte ska räcka, det är bara en timme). Men jag hoppashoppashoppas att det går vägen. Det måste det göra! Åkte in till stan för att hämta ut ett paket (med världens snyggaste träningslinne i) och köpa en massa grejer. Men det blev ändringar i planerna när jag såg att min familj var på besök hos farmor gick jag dit och umgicks med dem istället.

Så nu är jag hemma och har kolhydratat upp inför kvällens timmar på gymmet. Jag måste börja äta oftare och bättre. Jag tror det är sällan jag kommer upp i mitt rekommenderade dagsintag, kalorimässigt. Imorgon ska jag bruncha med Emma, se till att videon blir inskickad, handla lite grejer, lägga ut min bil i en ny annons och ta en sväng hem till Söle.

Men ikväll ska jag gosa ihjäl Martin. Efter att vi gjort kaos på gymmet.

FUCK LAGOM, ALDRIG VILA!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback