i cry

 
Då var det dags att sota för mitt levnadssätt. Suck it up, liksom. Mina ben har inte fått vila på en vecka, med leg day och asmycket bodypump. Jag har ända sedan jag började träna haft rätt kassa knän och jag har känt det komma krypandes.. och nu är den här. Mina knäns apokalyps.
 
Skönt att jag i alla fall slipper fundera över min Stockholmsresa. Jag har länge tvivlat över Super Saturday (bodypumpen/inspelningen i Globen). Det hade varit jättekul att få vara med men jag vill inte åka ensam. Det skulle innebära en ensam helg i Stockholm, för att inte tala om dyr. Men nu vet jag att jag inte ska åka, och det är ju skönt på ett vis. Har jag tur kan jag få ett läkarintyg (eller om kiropraktorn kan skriva något) så jag kan få pengarna tillbaka med. Funderade på en tur till Mjölby istället men det hade varit rätt najs att slippa åka någonstans överhuvudtaget.
 
Nåväl. Körde mer lats och biceps på gymmet, börjar verkligen få snygga linjer, ursäkta självgodheten. Ska skriva ett inlägg om det där någon gång. Körde ett halvhjärtat bodypumppass med min knäbinda, och ändå störde knät mig något fruktansvärt mycket. Bestämde mig för att skippa X-fiten, inte för att jag inte hade klarat av det men för att jag kanske kan göra rätt för en gångs skull och lyssna på kroppen INNAN den raserar helt.
 
Så jag åkte hem och åt middag med fina killen. Nu ska vi krypa ner och kika ett avsnitt Dexter. Och äta choklad. Och jag ska sitta här med min knäbinda och skämmas över min oförmåga att låta kroppen vila.
 
Imorgon bitti ska jag ut på en massa spännande äventyr!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Emelie Landberg säger:

Älskar det här: Och jag ska sitta här med min knäbinda och skämmas över min oförmåga att låta kroppen vila.

Imorgon bitti ska jag ut på en massa spännande äventyr!

Haha! Bara, yeaah fuck it!

Svar: Haha, tack :3
Ida Hansson

2013-09-20 @ 12:11:12
URL: http://emelielandberg.webblogg.se
Trackback