snuff

Det känns som att hela världen befann sig i Göteborg idag. Flera av mina vänner har varit där i alla fall. Skojsigt.
 
Martin vaknade relativt tidigt men jag själv var så himla trött. Av någon anledning. Ju mer jag sover desto tröttare blir jag. Så det var nog mitt fel att vi inte kom iväg särskilt tidigt, för jag skulle ju prompt städa huset innan vi for. Men det löste sig ändå!
 
Jag hade lovat att köra inne i Göteborg, så Martin körde fram till Ljungskile där vi bytte. Egentligen har nog han bättre nerver och mer körvana än jag men det var dealen. Han ville inte, så jag tog motvilligt på mig det. Det var krångligt som fan men vi lyckades helskinnade.
 
 
Vi började våran Göteborgsvisit med att ta en tur till SF-bokhandeln. Fast steg ett var att hitta dit, till fots. Vi promenerade väl i 45 minuter,inte för att vi gick fel men för att det var en bra bit bort. Skönt, dagens kardio avklarad! De har ju bytt lokal nu, och visst var det stort men samtidigt inte särskilt komprimerat så jag kan inte påstå att jag var så där jätteimpad. Besöket gick hyfsat snabbt, Martin fick köpt två böcker och jag likaså, plus en head crab ifrån Half-Life 2! Har velat ha en sån i åratal. Kul, kul.
 
 
Har läst En Hjärtformad Ask av Joe Hill förut, den enda boken som fått mig så pass skraj att jag inte velat släcka lampan. Ser fram emot att få läsa dessa!
 
 
På vägen tillbaka till Liseberg fattade vi det kloka beslutet att ta spårvagnen. När vi väl var framme var klockan runt fyra, faktiskt. Jag var så himla exalterad att jag inte visste riktigt var jag skulle börja. Kortfattat kan man väl säga att jag aldrig varit på Liseberg och åkt så lite men spelat så mycket. Jag vet inte vad det var med mig men jag var ovanligt känslig, tyckte att det mesta var overkill och var allmänt feg. Men det var obehagligt och roade mig inte som det brukar. Tror vi åkte fyra, på sin höjd fem attraktioner. Jag kanske börjar bli gammal? Däremot spenderade vi mycket tid i spelhallen;öste loss på ett av dansspelen och sköt dinosaurier i en Jurassic Park-bil. Och spelade på chokladhjulet. Jag vann en liten ask med choklad men roligare än så blev det inte, tack och lov egentligen..
 
 
Balder!
 
Vi åt kebab och asmycket glass och hade en jävligt bra dag helt enkelt! Så himla skönt att komma iväg, umgås och bara lalla omkring. Bilade sedan hem i mörker och lyssnade på Infected Mushroom och Enigma. Nu sitter jag här och lyssnar på John Mayer, med Martin som sällskap. Det har utlovats en massa gosande, men jag misstänker att jag kommer somna väldigt snart. Är helt slut efter den här dagen.
 
Imorgon blir det eventuellt ett snabbt axelpass på förmiddagen och resten av dagen ska vi avnjuta hemma, uppbunkrat med en massa mat och bara dega. På måndag gäller nya tag, mer eller mindre. Guten Nacht!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback