the rat

 
Det verkar som att the deal is off  när det kommer till bilen. Varför kan inte folk höra av sig? Jag behöver ju bli av med skiten med.. Fan också. Så, då var det ur världen för nu.
 
Vi hade en bra dag igår. Vi åt lite baguetter och åkte sedan in till stan. Jag vågade mig på att ta en PWO för första gången på länge, Assault är ganska snäll mot min kropp så det gick bra. Annars har jag slutat med mina favoriter Tartarus. De ger mig en perfekt energiboost men är inte så snäll mot magen. Jag har haft konstant obalans i magen i månader, plockade bort de tabletterna och vips så är allt bra igen. Tråkigt, för jag tycker verkligen om dem.. Vi får se, det kanske fungerar bättre om jag inte använder dem regelbundet bara. Men just nu njuter jag mer av att magen är som den ska!
 
Vi åkte in till gymmet, och jag var sugen på att vara med Martin på hans crossfitinspirerade träningsupplägg. Vi var hyfsat begränsade med tanke på att jag fortfarande inte vill belasta mina knän mer än nödvändigt, men det gick bra ändå. Frivändningar plus axelpress (20 kg), armhävningar, halva marklyft (50 kg), chins (10 kgs lyfthjälp) och squats (ingen vikt för mig). 3 varv, utan vila i 15 minuter. Fick upp flåset men blev inte svettig.. Så vi bytte metod. 1 minuts löping (12 km/h) alternativt 1 minut i skidmaskinen tio gånger, varvat med bänkpress (35 kg), stående rodd (T-bar, 25 kg) och side raises (7,5 kg), 12 repetitioner. Utan vila. Vi varvade sedan en minuts löpning (4 gånger) med armhävningar och situps (4 minuter). 
 
När vi sedan konstaterat att jag helt enkelt inte kunde svettas trots att jag mest ville dö gick vi över på lite tyngre övningar. Vi skulle börja med bänkpress. När Martin frågade mig hur mycket jag skulle ha svarade jag först 45 kilo. Då sa han "Är du säker på det? Du är antagligen ganska trött i bröstet.." och jag tog nästan lite illa vid mig, vad är nu detta? Uppmuntrar du inte att jag utmanar mig själv? Nä nu jävlar.. Så jag drog på de där 40 kilona och kämpade som aldrig förr, 12 repetitioner kom jag upp i, vilket är ett nytt personbästa med en ökning på 50 procent! Bara för att kunna trycka till honom liksom. Fantasiskt vad man kan åstadkomma med rätt motivation.
 
Vi körde lite mer axlar och lats. När vi var klara satte vi oss på cykel i tiominuter och när det var färdigt hade vi varit på gymmet läääänge. Jag var lite ledsen för jag tyckte mig ha förlorat en massa linjer på ryggen (jag fattar inte hur det är möjligt). Martin försökte få mig att må lite bättre och jag sa "kan du inte bara ljuga för mig och säga att jag har fel, att linjerna är där men att jag inte ser dem själv bara?" och då svarade han att det faktiskt var lite så. Men nu vet jag ju inte om det är sant eller inte, haha. Nåväl. Oavsett om det är sant eller inte så finns det bara en väg att gå, och det är framåt!
 
Martin lagade chicken cashew fast lite annorlunda den här gången. Det var jättemycket kyckling men ännu mera grönsaker och ingenting annat till det. Det var så brutalt gott! Kollade på The Purge samtidigt som vi käkade och jag somnade relativt tidigt, nöjd och lycklig.
 
Så jag tvingade mig upp ganska tidigt idag. Hade tänkt att städa lite men Martin kom in och la sig hos mig nu så jag ska se om det blir gos istället. Jag ska nog laga frukost och kolla på lite serier med innan jag ska skjutsa honom till jobbet då hans bil står där. Vi får se vad dagen har att bjuda på!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback