watch you bleed

Det är inte omöjligt att det var en livsomställning inkluderat i bilbytet.. Helt plötsligt är jag ute i god tid!! Jag kör så oerhört försiktigt att jag hellre åker en timme för tidigt.. För att jag är så mån om bilen. Hoppas jag kan göra det till en vana.

Hade en fantastiskt bra morgon. Fick grejat med datorn och kollat två avsnitt Dexter med. Dessutom kom Martin in och la sig i min säng och halvsov under tiden. Jag åkte hemifrån tidigare än någonsin, stannade till vid min andra, döda bil och plockade ur lite grejer. Jag kan inte hjälpa att jag känner en viss sorg när jag ser den. Hur jäkla arg jag än blir så kommer jag inte undan hur mycket jag uppskattat biljäveln.

Kom till Nordby och tog en sväng till Teknikmagasinet för att se om de kunde hjälpa mig med min radiosändare som inte funkar. Jag fick en ny. Trots att det var tre månader sedan jag köpte den och inte ens hade kvitto. Bra service! Hoppas det funkar nu också, är ganska säker på att felet ligger hos mig faktiskt. Hade även glömt mitt kvarg hemma så jag fick köpa två keso-mellanmål. Helt okej faktiskt, fast tjugo spänn styck alltså.. Intressant much.

Är taggad inför dagen. Det gjorde så gott att komma upp tidigt och att jag tar gymmet efter jobbet. Det bådar gott detta, peppar peppar.. Nu ska jag stå emot godisskålen som står i personalrummet och flinar, och byta om!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback