wrong side of heaven

 
För andra månaden någonsin (första och senaste var i april förra året) kändes det som att jag fick ut en vettig lön. Jag jobbade mycket förra månaden, och fick ut inte jättemycket, men en lön som känns som att den går att leva på utan problem. Jag har inte många fasta utgifter egentligen, men det bör tilläggas att jag ändå inte får ut jättemycket på en månad heller. Det känns som att jag ska kunna komma på fötter nu.
 
Igår var jag riktigt nervös inför filmningen. Jag var så rastlös de sista timmarna jag bara väntade på att åka iväg. Men det gjorde mig effektiv faktiskt. Själva filmningen gick faktiskt rentav jättedåligt. Jag var så himla disträ och försökte slappna av så pass mycket att jag nog slutade fokusera, för jag gjorde så mycket fel! Kastade fjärrkontrollen och grejer. Haha. Jag var inte tillräckligt förberedd, jag står för det. Vi la ju in extrapass för att jag skulle få fler chanser att filma men det är ingen anmäld till ikväll, än, så jag vet inte hur det blir. Jag kan ju fortfarande filma på måndag också, men då jävlar måste det sitta, för det finns ingen chans att den enda videon jag har kommer bli godkänd..
 
Efter mitt pass var det tio minuter tills X-fiten skulle börja. Jag var inte trött, bara otroligt otaggad. Mest likgiltig. Jag fick stressa för  att hinna med men bestämde mig för att göra mitt bästa och i värsta fall avbryta, det är ju inte mer med det. Efter första setet kände jag att jag var tvungen att avbryta för att ta hand om den-där-tjej-grejen-ni-vet, så jag sprang iväg och missade en övning eller två. Tur i oturen kan man säga, hade jag inte fått den där pausen hade jag nog inte orkat resten. Men tiden gick fort och snart var det hela över.
 
Vi åkte hem och jag tog en lång, välbehövlig dusch. Lagade världshistoriens snuskigaste bananpannkakor (höwwa) och kollade på Family Guy innan jag totalkrschade i min säng. Kan inte minnas att jag varit så sömnig någonsin. Äcklig känsla.
 
Precis som igår vaknade jag imorse av att Martin kom in och la sig hos mig vid åtta. Min säng var antagligen bekvämast i världen och i hans famn kunde det helt enkelt inte bli bättre. Myste i en halvtimme innan vi gick upp för att laga gröt och kolla på Family Guy, innan han åkte iväg för att jobba. Har bara en skiva kvar innan vi kollat igenom alla elva säsongerna. Då får vi hitta på något nytt!
 
Jag låg på soffan och halvsov för jag var så fruktansvärt trött, men jag vägrade att somna om helt även om tanken var frestande. Så jag städade undan lite, gjorde mig i ordning och efter att jag skrivit det här ska jag faktiskt ta mig en tur till Nordby, sedan ska jag nog ta en sväng till gymmet och till Söle med, min lillasyster fyller nämligen ett år idag! På gymmet stundar ett rygg/mage-pass, skyd ma. Och eventuellt bodypump då.
 
Men först ska jag ta hand om allt sånt där tråkigt, bara för att ha det avklarat. Skriva in lite  grejer i almanackan och främst föra över pengar och betala räkningar. Känns så skönt att inte behöva leva på Martins lön nu.. Har dåligt samvete över det där, men jag lovar att jag ska gottgöra honom även om han inte verkar bry sig ett dugg. Fick nyss en idé..
 
Till helgen jobbar jag stängning. Två pass kvar till semestern! Och jag går här och grämer mig, tycker att det är skitjobbigt.. Typiskt mig.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback