gates of dawn

För första gången på väldigt länge känner jag inget riktigt sug efter att blogga. Det händer inte särskilt mycket i mitt liv just nu, mer än att jag fokuserar oerhört mycket på rehabilitering av kroppen. Det är rena känslomässiga berg-och-dalbanan, vissa stunder känns det fuckyeah-bra och vissa stunder känns det fuckmylife-dåligt. Ingenting som känns direkt motiverande att varken skriva eller läsa om.



Nedvarvning efter jobbet. Hackebiff med sallad och kalorifri BBQ-sås. Framför det grymt efterlängtade första avsnittet av Game of Thrones, säsong fyra!




Jag har kämpat på med min kardio (som jag aldrig insett tjusningen i men ändå kunnat uppskatta den här veckan) och mina rehabiliteringsövningar. Vissa dagar känns det dåligt och andra känns det mer hoppfullt. You know the drill. Men jag har inget annat val än att ta mig framåt, sakta men säkert.

I torsdags däremot tog jag vilodag. Det var veckans första lediga dag men ändå no rest for the wicked.. Jag gick upp tidigt och myste i en och en halv timme innan det var dags att bege sig till Munkedal för HLR-utbildning, via jobbet.



En kopp hallonte har blivit standard för mig de morgonar jag har tid att ta det lite lugnt.





När jag för en gångs skull faktiskt åkte i tid, ja tro fasen att jag fastnade i bilkö i en evighet.. Kom dock in i lokalen en minut för sent och de hade inte hunnit sätta igång. Stress deluxe.

I övrigt en bra utbildning, tycker att dett här är något som alla borde kunna. Det är egentligen ganska "enkelt" (tror inte jag skulle tycka det i en autentisk situation) men de där små kunskaperna kan rädda liv.. Får ni möjlighet att gå en sådan kurs någon gång rekommenderar jag det starkt. Det är inte skitkul men det är värdefull tid.



Resten av torsdagen tog jag det kolugnt. Vilade lite motvilligt från rehabiliteringen men fyra dagar i veckan kändes ändå vettigt. En och en halv veckas helt ledigt från gymmet, en vecka med fyra dagars rehabträning, och nästa  vecka tänkte jag börja styrketräna igen (fast inte axlar, bröst, triceps eller lats och biceps). Möjligtvis en del helkroppsövningar men inget explosivt eller något som ger de minsta utav kännngar. Hoppas på att kunna sätta igång med bodypumpen snart också men undvika de övningar som gjort mig skada.

Dagen ägnades i alla fall åt att somna flera gånger om, spela TV-spel och bara mysa med Martin.

Idag var jag också ledig. Gick återigen upp hyfsat tidigt för att åka in till gymmet för rehabträningen. Efteråt åt jag lunch med farmin på Koncept (jättegod, grillad lax!)och efteråt åkte jag till Nordby för att möta upp Martin innan han började jobba. Jag tog en spontantur längs vägen bort i rondellen, med en sopsäck, för att plocka pantburkar. Efter knappt en timme hade jag fyllt hela sopsäcken och efter att ha pantat allt som pantas kunde fick jag ihop dryga hundralappen. Fett värt!



Jag åkte sedan hem och städade lite. Sov i några timmar för att kunna vara vaken en stund när Martin kom hem efter sin sttängning och efterr det tog jag en dusch och gjorde mig iordning för en sväng in till stan, igen. Handlade lite till helgens lunchlådor och tog sedan en supersnabb sväng hem till Söle för att dammsuga ur bilen och åkte sedan hem igen.

Jag har dammsugit och dammat och tvättat och lagat mat och diskat. Tänt en massa ljus och gjort det massa mysigt inför Bowies' hemkomst. Han var inte hemma förrän strax innan tolv så jag misstänker att det inte varit någon superkul dag på jobbet.. Veckan som kommer är våran värsta försäljningsvecka på hela året och det verkar som att det drog igång redan idag. Till helgen jobbar vi öppning och inte stängning (vilket vi båda egentligen skulle ha gjort) och det är i alla fall skönt.

Nu ska jag ge min älskade en välförtjänt massage och sedan är det läggdags som gäller, big time.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback