so so bad

Efter tre veckors frånvaro här på bloggen är det väl ingen större idé att försöka recapa allt som hänt. Jag har inte mått tiptop, men jag har bestämt mig för att det ska vända nu. Visst finns det toppar och dalar men backarna har varit väldigt branta, och jag orkar inte må så längre. Det hjälper mig alltid att få komma igång med att skriva igen!



Köpte chokladansiktsmask..



Rustade upp bilen..



Köpte en ny Better Bodies-tröja som jag nog inte visat ordentligt.



Tränatränaträna..



Taco tuesday! Legonördarna var i farten igen!



... att jag aldrig vet riktigt var jag ska börja eller sluta..





Klängde på Bowies innan jobb..



Poserade lite med..



Världens bästa mellis!



Lunch på jobbet, caesarsallad med tre (!) exkta kycklingfiléer. Är man hungrig så.



Hittade en bucklig nyckelpiga..



Var fett motiverad på jobbet..



Fick två flak Celsius till jobbet för att dela ut till mina arbetskamrater!



Martin köpte ny mobil och provade kamerafunktionerna.. Tyckte jag såg ut som en strongman så jag fick mustach. Och hatt.



Snyggo ska jobba!




Födelsedagspresent till Angelika. Jäääättesöt ju!



Och Martin myste med Signe under födelsedagskaffet.



Jag har börjat med ett nytt träningsupplägg! Jag kör ben två gånger i veckan numera, känns hur bra som helst! Måndagar är det marklyft och baksida lår plus rumpa, och på onsdagar knäböj och fookus framsida lår och vader. Båda dagarna avslutar jag med mina bodypumppass.



Satte nytt personbästa i marklyft; 100 kilo! Det var inte stadigt och inte snyggt men den var godkänd. Härligt att äntligen vara uppe i tresiffrigt. Försöker flasha baksidan..



I väntan på att Martin ska sluta jobbet. Farmin fixade i ordning min bil och då hade vi bara en, det blev mycket skjutsande.



God morgon!





På Simons födelsedag gav vi honom Lego the Movie-lego som han ville att vi skulle hjälpas åt att bygga. Jag tittade mest på men tror vi alla hade ganska kul.



Återinvigde min älskade pyjamas! Hur fasen ska jag överleva vintern? Nog för att sommarvärmen försvann samma dag det blev augusti men jag sover i pyjamas och med fluffiga strumpor nu, för att jag tycker det är kallt på nätterna..



Köpte egna (läder)remmar och ett par nya handskar. Jag använder nästan aldrig handskar eftersom jag tycker det är halvkul med feta valkar i händerna, men ibland så..



Myskväll framför TV:n.





Tuttmos!



Världens godaste lunch. Ugnstekt lax med färskpotatis.



Utnyttjar den fördelaktiga belysningen..



Och formkollade ryggen för första gången på väldigt länge..



La en överraskning på sängen till Martin, som han såg när han kom hem från jobbet senare. Bara för att.





En parfym och ett kort där jag skrivit om hur bra han är. Kärlek i massor.





Hängde på Söle och myste med Majsan som hade varit bortsprungen i tre veckor.. Tjockisen då.



Biceps like the rock!



Bjöd hem vänner på middag och fick denna fina bukett och en fantastiskt mysig kväll.



Första dagen på min öppningsvecka..



Sista dagen på min öppningsvecka, heeeelt slutkörd i varennda atom i kroppen..



Skulle skjutsa hem Gustaf men han fick inte plats i min bil (se Sanja i bilen bredvid, haha)!



Mina älskade (på bild inte jättesynliga) Better Bodies-brallor!



Tränade axlar och mage..





Skulle PWO-käka på Honeycomb och hittade en kundvagn på vägen.



Finis på Honeycomb!



Fyrdubbelt upp! Två portioner med grekisk yoghurt och två smoothies, perfekt energikälla..





Efter att ha missat alla Strömstads marknader i typ två års tid fick jag äntligen möjlighet att gå dit, och fick dessutom med mig Martin som ändå handlade lite korv, kött och ost.



Handlar ihjäl sig på franska delikatesser.. Väldigt gemytligt.







Vi fick äntligen prova Bamboo City, väldigt gott!



Vi var på gymmet..



Och jag kände att jag för första gången på flera veckor haft en dag utan stress, oro, bekymmer eller panik.



En fläta jag bara var tvungen att föreviga, jag brukar aldrig få till dem bra, haha.





Vi var på Backlunds och åt mat och fikade lite..



När vi handlade mat hittade Martin kokos i lösvikt. "Va? Kokos? Är det sant? På riktigt? Ska vi köpa typ fem kilo?". Vi gillar kokos.



Köpte lyxig choklad på Lolas Konfektyr.



Ett litet pussel..



Och sist men inte minst köpte jag en väldigt vacker drömfångare för en hundralapp. Vilket kap!





Imorgon är ledigheten över och det är tilbaka till jobbet igen..



Bild från igår! Perfekt avsult på en oerhört bra dag. Vi korkade upp en flaska rosé, åt närproducerade hallon, finchoklad, ost och korv och sist klyftpotatis för jag blev vrålhungrig, haha. Kollade på Ice Age 4 och bara njöt av kvällen. Och avslutade med Legofilmen en trettonde gång, fast med kommentatorspår..

Det är alltså highlightsen från de senaste veckorna. Jag har som sagt varit utan internet ett tag vilket gjort andra småprojekt fördröjda, men snart kan jag avslöja vad jag har för framtidsplaner.. Jag känner mig väldigt trött och sliten men har som sagt bestämt mig nu för att vända på min situation. Suga ur giftet i vardagen och rätta till det som blivit fel. Jag har känt att min hjärna nästan slutat fungera, fått panikångestattacker helt från ingenstans utan att någonsin förstå varför, flera gånger om dagen. Varit lite rädd för att tappa greppet, nästan bli galen. Jag känner mig nästan alltid jättelycklig men när jag inte är det känner jag mig olyckligast någonsin och ser aldrig någon utväg. Jag har inget mellanläge, antingen är jag överlycklig eller så känns allt botten.. 9 av 10 dagar är jag glad och lycklig men den där tionde dagen är förjävlig, rent utsagt. Jag har tagit kontakt med någon jag tror kan hjälpa mig få rätsida på det hela och framför allt tala om för mig att jag inte alls håller på att bli knäpp i huvudet, att jag bara är stressad, orolig, att hjärnan reagerar på det och vad jag ska göra för att få bukt med den där brännande känslan i magen, skenande hjärtat och de gångerna då det svartnar för ögonen. Det är den nakna sanningen.

Men nu har jag fått allt detta ur systemet, lyssnat på meditationsmusik och nyss avslutat ett 20 minuter långt samtal med pappa. Jag har världens bästa familj.

Nu ska jag städa, rycka upp mig och dricka en väldans massa apelsinjuice. Jag har en förkylning som ligger och skvalpar under ytan men jag trotsar den försiktigt, för idag ska jag försöka träna rygg och biceps igen (avbröt mitt påbörjade gympass i fredags eftersom kroppen verkligen höll på att rasera) och ikväll blir det hejdåmiddag på Park för Annie som flyttar till Karlskrona. Jag önskar er alla en skön söndag, för det ska jag ha.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback