a perfect storm



Vet ni vad det är för skillnad på zombieapokalypsen och Stora Ytten 39? I zombieapokalypsen finns det drickbart vatten och en bättre stämning. Hähä. 

Gårdagens bodypumppass var inget annat än helt jäkla awesome. Vilka otroliga deltagare! De lastar på, utmanar sig själva och utvecklas, i styrka, teknik och framförallt uthålligheten. Det är sällan de ger upp, helt fantastiskt att se. Som instruktör är det absolut ytterst sällan jag avbryter för att vila några sekunder och det är så häftigt när de är lika ihärdiga som jag. Jag hade aldrig tagit mig igenom ett helt pass utan avbrott en enda gång förrän första gången jag instruerade. Man får ett annat fokus och en starkare målmedvetenhet. Och tänk att de är lika beslutsamma trots annan motivation. Dessutom fick jag så otroligt mycket beröm efteråt, blir alldeles generad och så genomgeniunt tacksam. Ni anar inte hur mycket de fina orden väger.

Kraschade dock big time i sängen på kvällen efter att ha smäckt i mig middag. Vaknade klockan åtta imorse och gick upp men det är så sällan jag sover längre nu för tiden trots att jag kanske vill. Och så tänkte jag, vad fasen ska jag upp nu och göra? Så jag la mig igen och sov en timme till. Vår morgon var väldigt mysig, vi pt frukost och myste i soffan framför alltför många avsnitt Walking Dead. Är på säsong fyra nu. Hähä. När klockan började närma sig tolv pratade Martin om att åka in till gymmet och jag började argumentera emot på skoj, men snart insåg jag att jag ändå tränat ben tre dagar i rad och nästa pass skulle vara ben.. En vilodag skulle inte sitta alltför fel ändå. Så vi tog ett avsnitt till. Efter det hann jag dessutom ta hand om tvätt och disk, ringa djurkliniken och ställa frågor om ett brutalt sår vår gerbil Eli har på magen.. Fick städat och packat matlådor och det var inte helt fel att få hela förmiddagen hemma ändå. Men sedan gick dagen onekligen utför.

Jag vet inte varför men jag har varit så jäkla sur sedan vi åkte hemifrån. Fruktansvärt nära att tappa all behärskning och bara skrika rakt ut. Ingen aning om varför, det har varit tusen småsaker som gått åt skogen och inget som bara går att genomföra, utan komplikationer. Martin har försökt prata med mig och varit väldigt gullig egentligen men jag har varit världens bitterfitta och knappt svarat.. Förlåt. Idag var en sådan dag. Så det är galet dålig stämning här hemma men jag förstår Martin fullt och fast, och bryr mig inte om att prata om det eller så. Jag besparar honom utläggningen om min dåliga dag och ber om ursäkt imorgon när humöret är nollställt igen. Jag ska gå och lägga mig nu och samla krafter inför en förhoppningsvis bättre dag imorgon.

God natt från mig och Ruby!


Ja just det ja, jag rakade min sidecut i förrgår.. Den blev så mycket kortare än planerat men jag fick för mig att jag kunde trimma längden för hand med rakapparaten. I början hade jag på en grej som höll håret 3 mm långt och det blev asbra. Problemet var att jag inte kunde trimma kanterna så jag plockade av den lilla grejen och körde på måfå.. Det blev inte bra. Så då rök alltihop istället. Vet inte om jag tycker det är assnyggt eller asfult. Uppdaterar när jag kommit fram till en åsikt. ;)

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback