let the beat go



Jag vet inte vad det är med mig riktigt. Jag är inte riktigt säker på om jag är omotiverad, oinspirerad eller bara nöjd med var jag är just nu. Bilden ovan tog jag i måndags då jag ägnat hela dagen utanför min komfortzon, och det är lite så mina dagar sett ut det senaste. Jag har lagt åt sidan allt som jag känner att jag måste göra, fortfarande fått lite saker gjort men inte varit fokuserad. I måndags hade jag tänkt gå upp tidigt och färga håret, trimma min sidecut, storstäda huset, ta formbilder till Emelie, besöka Maria, måla en korg och sätta upp en ny lampa etc.. Inget av det blev gjort. Och i tre, två och en halv dag, har jag försökt få det gjort men det finns liksom inget driv. Istället vaknade jag med världens huvudvärk och valde att acceptera det. Ringde Maria och avbokade, stängde av väckarklockan och somnade om. Vaknade inte förrän halv tolv, NÄR i glädheta H sov jag så länge sist? Spenderade dessutom resten av dagen nerdegad i soffan i ett jättestökigt hus och på kvällen åkte vi in till gymmet och rockade, jag provade på ett nytt gruppträningspass och ledde mitt eget alldeles osminkad för första gången någonsin.. men när vi kom hem intog jag soffläget igen. Helt slutkörd efter en fantastisk men påfrestande helg. Jag känner ingen större tillfredsställelse i att få beta av de där sakerna jag vill eller känner att jag bör göra.. De är inte heller en börda. Jag tror helt ärligt att jag börjar slå mig fri från de tankarna som hållit mig tyglad så länge. Jag känner inget behov av att göra dem och inte heller någon stress av att ha de ogjorda, och får inte mental orgasm av att beta av varenda punkt på listan som jag skrev men sedan tog bort.

Jag tror jag börjar landa, tar saker som de kommer och låter inte alla sidospår i livet leda vägen.. Det är för mig en underlig känsla, jag känner mig lite förvirrad för en del av mig fattar verkligen inte vad som händer medan den andra delen av mig bara njuter av åkturen.

Som tur är, är jag inne på min lugnaste vecka av alla och kan ta mig tid att bejaka vad som händer, fast jag ska försöka att inte gräva för djupt i det. Jag ska förska se det som något positivt att jag för första gången på jäkligt länge känner mig okej med att inte prestera ihjäl mig 24/7. Så idag var första av tre dagar jag jobbar den här veckan och det var inget mindre än ett rutinpass som var helt jäkla awesome. Är stolt över min insats idag.

Jag orkar inte gå in på detaljer vad som hänt de senaste dagarna så här kommer små highlights (och Fitnessfestivalen får ett eget inlägg sedan)!



Jag fick min tredje Healthy Box! Rekommenderar den oerhört varmt, den är mycket värd pengarna! Riktigt bra grejer får man, och mycket av dem, inte bara små smakprov som regel.

Hämtade även ut ett paket från Lagerhaus, detta hade jag klickat hem så här lagom till jul.



Jag pyntade faktiskt en vecka i förväg, kunde bara inte hålla mig.. Men efter att vi jobbat i söndags (istället för en stängningshelg hade jag bara en halv öppningshelg, med Martin dessutom, bättre byte har jag aldrig gjort) tog vi en sväng till Supermarket och köpte lite adventsfika. Ååååh det var så himla mysigt att äntligen få lyssna på julmusik, tända det första adventsljuset, dricka glögg och äta lussekatter och pepparkakspunschrullar..





Sedan blev det äntligen december. Bästa månaden på hela året och jag myser ihjäl mig vid bara tanken.. Det enda som saknas nu är snön och jag hoppas den kommer snart, för december är nog förbi ruskigt fort!



Men igår morse fick jag i alla fall tummen ur och kom upp tidigt på morgonen. Jag sover så fruktansvärt dåligt nu för tiden. Drömmer sjuttioelva drömmar och ofta mardrömmar, varje natt.. Har ofta svårt att somna och vaknar alltid tidigt som fasen trots att jag inte är utvilad någonstans. Ingen aning om vad det beror på.



Jag fick i alla fall kommit upp tidigt och innan magen skrek efter frukost hann jag ta lite formbilder till Emelie!



Jag tycker verkligen inte om att ta dessa bilder. De känns inte fördelaktiga för mig och jag känner mig alltid så kort och knubbig.. Men det är inte hela världen. Sedan att de som regel är tagna snett underifrån är naturligtvis inte heller till min fördel men det är som lättast att få översyn så tycker jag,

Nu har jag satt i mig en kopp te och tänkte svepa min kvällsmat som bytt plats med middagen eftersom jag tränar sent idag. Egentligen har jag vilodag men på onsdagar ska bodypumpas och så är det bara. Önska den här frusna kroppen lycka till!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback