through my veins



Börjar detta inlägg med att tala om att mitt mående har varit väldigt ockuperad av gymverksamheten de senaste dagarna. Inte själva träningen utan gymmet i sig. Det kom lite som en chock när jag i fredags fick ett meddelande från världens bästa Maria, min största förebild och gymmets ansikte utåt, att hon sagt upp sig från sin tjänst på gymmmet och gjorde sin sista dag. Det har varit en del strul med Nordic Wellness, jag har valt att lämna det utanför bloggen för att det känts bäst så, men de som känner mig vet att jag haft en del åsikter och bekymmer angående styrelsen och var vi står idag. Jag har varit i kontakt med högre uppsatta chefer och de har lyssnat och vi har kommit överens, men vi har haft en regionschef med för stort ansvarsområde och därför har det inte funnits tillräckligt med tid åt vad som skulle behöva göras. Anser jag. Jag ska inte gräva för djupt i det, men hela min vardag tog en drastisk vändning med detta besked. Det rådde en genuin sorg på gymmet, alla vill ha Maria kvar. Orsakerna och konsekvenserna till att Maria sagt upp sig har påverkat mig (och många andra!) och mina framtidsutsikter samt träningsglädje. Efter att ha pratat med henne så sent som ikväll så känns dett däremot som att det finns lite mer ljus i slutet av tunneln och jag hoppas att det löser sig på bästa möjliga sätt. Det sista jag vill är att lämna NW.. Så, nu var det ur världen.

Detta har hänt de senaste 4 dagarna!



Jag har jobbat stängning, många sena kvällar har det känt som.. En av kvällarna när jag kom ut såg jag en isskrapa sitta i dörrhandtaget å bilen, haha. Nilsson Bil ville tacka mig för att jag kör Volkswagen. Ganska gulligt, egentligen.



Ätit en massa mer ägg och även introducerat Martin till Kalles kaviar.. det var inte populärt, haha.





Fick till ett aaaasgrymt axelpass! Dagen efter att jag sagt att jag aldrig mer ska träna. Älskar verkligen formen som börjar komma fram på armarna..



Stängningspass innebär mys med kaffe och proteinbar!



Tog på mig ett extrapass på lördagen, min lediga helg, fick jobba samma pass som Martin. Här försöker han få igång datorn! Såg så himla rolig ut ju.. Jag fick sluta lite tidigare så jag skulle hinna handla. Lite grejer från Rusta (diskmedel, tvättmedel, toapapper och dylikt är väldigt värt att handla där faktiskt), leta efter ett skal till mobilen när jag inte behöver hela plånboken samt lite energidricka..



Här är för övrigt min nya BookBook! Måste säga att jag gillade min gamla bättre. Formen på iPhone 4 överhuvudtaget var mycket bättre tycker jag.



Och den här hittade jag, att variera med. Lite metal så där.



När Martin sluttat gick vi till Supermarket för att storfrossa i godsaker. Det stundade nämligen ätardag! Vi hittade en frysdisk med vad som verkade vara en av världens bästa affärsidéer..Fryst fikabröd som man ska grädda hemma.



Gick verkligen loss på allt vad socker hette.. Vi åt typ hälften men så gott det var! Myste i soffan hela kvällen och frossade godsaker, framför två avsnitt SoA och The Road. Och jag höll mig vaken. Otroligt!



Handlade dessa. Översta flaket är till Martin och det andra är mitt allra heligaste.. haha. Celsius med colasmak finns det bara två av kvar på gymmet och Roland visste inte när de skulle få in mer så jag köpte det där flaket som jag övervägt att köpa länge. Men max en burk om dagen, för annars får jag ont i magen! Rhyme intended.



Igår var typ världens mysigaste dag. Jag gick upp hyfsat tidigt och smågrejade, när Martin vaknat åt vi frukost, såg på serier och somnade sedan om. I vanlig ordning, dagen efter en lång jobbarperiod. Jag fick sedan tummen ur och städade, lagade asmycket mat för resten av veckan, och plockade sedan fram grejer för att fotografera gerbilbäbisarna. Det gick sådär, Heisenberg var snabb med att ramla ner från sängen och gömma sig därunder ett bra tag. Dagsljuset var sämst eftersom det var dundergrått ute så inga bra bilder blev det heller. Men vi fick könsbestämt de små liven! Heisenberg visade sig vara en grabb och de andra två en av varje. Vi har inte bestämt några namn än men det står mellan Jax och Gemma eller Jesse/Pinkman och Skyler. Ska det vara tv-serietema så ska det.



Idag har jag jobbat öppning och det är alltid lika roligt, bortsett från att man måste lägga sig tidigt kvällen innan.. Det gäller att hitta en schysst dygnsrytm och särskilt så är det planering som gäller. Jag skriver listor, förbereder tusen matlådor och är nogrann med att få mina 7 timmars sömn. Igår försökte jag mig faktiskt på lite guidad meditation innan läggdags och oj så svårt det var.. men jag ska nog fortsätta försöka, tror det kan bli en skön grej om jag vänjer mig vid det.

Vi försökte oss på att träna igår men min dagsform var inte jättebra, mest mentalt. I brist på annat körde jag igenom nyaste bröstlåten på bodypumpen, stort misstag. Minns ni att jag hade problem med axlarna för några veckor sedan? Den smärtan provocerades fram just på det sättet. Högt antal repetitioner i bänkpress, ganska tungt. Så nu är det tillbaka. Som ett brev på posten. Mina axlar och skuldror gör så ont att jag ine kan lägga händerna på ryggen ens.. Tack och lov förstår jag nu i alla fall vad det kommer ifrån, om en vecka är det förhoppningsvis över och jag begår inte samma misstag en gång till. Annars körde jag bara en övning triceps innan jag insåg att det var bättre att ge sig men det däremot, gav mig grym träningvärk. Oh, the irony.

Idag höll jag pass efter jobbet på Max och min motivation var i botten. Men jag får försöka tänka att ingen är så kritisk mot mig som jag själv så det gick väl inte så dåligt egentligen. Efteråt struntade jag i att köra i gymmet och åkte hem istället, för att få lite mer tid hemma innan det är läggdags. Jag har fått en så nonchalant inställning till pumpen och den sortens träning, att bara köra pump känns inte tillräckligt för en dag men det är ju ändå 600 kalorier brända på en timme. Så nu har jag blandat en portion med kvarg, hallon och någon sorts sylt på burk som Martin köpt åt mig, den heter "bara bär" och innehåller just det, bara bär. I det här fallet hallon.. så himla gott.

Det har varit en halvtung dag, måndagar brukar vara ett glädjeämne för mig en inte idag. Mycket pågrund av stämningen på gymmet och tankarna som smyger sig på men jag ska släppa det nu. Äta upp min kvarg, köra en guidad meditation i en kvart och försöka sova gott innan det är dags för ännu en mysig morgon inför öppningspass. Det är det absolut bästa med öppningspass. Mysfaktorn i att gå upp tidigt, åka bil, ta det lugnt, dricka lite Celsius och lyssna på musik. Och att det är mörkt ute, det gör bara saken bättre.

Morgondagen har all god förutsättning att bli awesome. Vi kör på det!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback