conquistador



Vi har varit så sinnessjukt jäkla lediga idag. Klockan elva väckte jag Martinn och dukade upp frukost framför ett avsnitt House of Cards. När det var avklarat och magen var superdupermegamätt la jag mig i sängen med hörlurar och visualiserade bodypumpen, om och om och om igen tills jag höll på att somna. Trots att jag drack Celsius, min guldkant på tillvaron.



Grabbarna grus var också.. avslappnade.



Efter tre timmars bodypumpnötande var det dags för middag. Dessutom hade jag lovat Martin att ge South Park en ärlig chans. Det var faktiskt ett rätt bra avsnitt vi såg men jag är fortfarande inte övertygad om att den serien är något för mig. Visst finns det som regel sensmoral och samhällskritik i handlingen men det är ändå liiite för överdrivet och lågt för mig stundvis.



Jag var utan tvekan taggad som sjutton, har ALDRIG haft så många bokade på mina pass! Inte mindre än 17 deltagare! Jag teamade ihop med Sanja som är grymt duktig, det här var hennes andra pass någonsin som instruktör och mitt i fyllan och villan gav jag henne en micken för en låt till. Verkligen kastade henne in i elden, haha.. Men hon skötte sig jättebra och det blev awesome! Jag tappade bort min koreografi ett x antal gånger men det hör till, hähä. Men det blev ändå ett grymt bra pass och efteråt kom AnneLine fram till mig, kramade mig och sa "jag känner dig inte ens men jag tycker om dig så mycket". Det var samma tjej som på mitt första egna pass sa åt mig att sluta ursäkta mig själv hela tiden. Det var så perfekt tajmat och verkligen livsomvändande för mig, det ögonblicket. Jag kommer aldrig glömma det. Kvittot på det är att hon sa att hon inte hörde mig ursäkta mig en enda gång idag, ett år senare. Tack snälla AnneLine för att du är den du är!

Jag stannade kvar för en timmes tabata med Hanna, tillsammans med Martin och Sanja. Ni är helt underbara hela högen, vilken energi jag kände.. Endorfinerna sprudlade, och jag har fått en sådan mersmak för crossfit och tabata. Tror jag ska börja lägga mer fokus på den typen av träning, det är ju så roligt! Jag skippade min egenträning idg och nöjde mig med de två timmarna av gruppträning. Jag har en sådan sinnessjuk träningsvärk från naveln och upp, mest i ryggen.. Imorgon blir det vilodag. Deluxe!

Så nu har jag duschat och ätit kvarg, läst underbara meddelanden från vänner med fina ord och resten av kvällen tänker jag bara mysa. Kanske skriva det där blogginlägget jag pratat så mycket om.

Och ge min fantastiska pojkvän lite kärlek. Tack för att du finns, också.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback