not gonna die



Sånt här väder har vi haft i flera dagar nu. Varmt och väldigt grått. Inte mig emot faktiskt, när det åskar drar jag ur alla kontakter, brygger en kopp kaffe och öppnar fönstret till altanen och sätter mig ner för att lyssna. Jag skulle väl inte påstå att jag älskar åska men jag tycker att det är väldigt mysigt, under rätt omständigheter.

Vi jobbade öppning i helgen, både jag och min man. Det har varit sinnessjukt svettigt men ganska roligt. Öppningspass med Martin är trots allt de bästa.



Framför allt för att vi kan tajma in ett besök på Honeycomb efteråt! Deras smoothies alltså, ah. Lime/mynta och mango/chili. Fick även provsmaka jordgubb/honung när vi satt där och pratade, vi har verligen blivit stammisar på stället, de brukar bjuda oss på kaffe och så där. Bästaste bästa.

Vi kombinerade vårt besök med några riskakor med jordnötssmör och en Ceslius, sedan laddade vi upp för gym, lats och biceps stod på schemat. Det blev ett riktigt bra pass, första gången på säkert ett halvår som vi tränar ihop på riktigt, som vi gjorde i början. Att vi kör samma övningar och hjälper varandra. Annars tränar vi numera på ganska olika sätt, men det var jätteroligt och tog riktigt bra. Men tiden rann iväg och när vi kom hem kokade jag jasminris och stekte upp lite rikligt kryddat köttfärs, det var simpelt men väldigt gott och räcker som lunchlådor ett tag framöver nu.

Igår var jag galet trött (jag är dålig på att sova ordentligt när jag ska öppna dagen efter) och vår ööppning blev inte riktigt lika awesome som dagen innan, men vad gör väl det! Efter att ha tragglat oss igenom söndagen också (där jag stod i brödet med Sahand och Barham, slet som ett djur och var så svettig att jag var tvungen att duscha när jobbet var slut) slog vi på stort och besökte Honeycomb. Igen.



En perfekt uppladdning för en ganska så taggad men ändå halvt död Ida.. Men vi var överrens om att få till ett ganska kort pass mage och axlar, och sedan åka hem. Det gjorde ju inte ont att veta att vi var lediga dagen efter.





Återigen fick vi till ett väldigt bra pass! Jag är ganska dålig på att träna axlar eftersom vi båda haft svårt för det, då blir det sällan att vi avsätter tid åt det heller. Men sedan jag började träna axlar ordentligt har det blivit så stor skillnad, jättekul ju.



Resten av kvällen ägnade jag åt att öva bodypump i en timme och äta mat. Innan läggdags gav jag Martin tjugo minuters massage och lyssnade på Octavarium av Dream Theater. Fy fan vilken bra låt det är. Ryser.. Somnade tryggt i Martins famn och vaknade runt fyra för att läggga mig i min säng. Sedan hände någonting konstigt.. Klockan fem vaknade jag av att jag mådde så fruktansvärt illa. Så jag rusade till badrummet, dök ner med huvudet i toaletten och började kavalkadspy! De senaste veckorna har jag vid ett flertal tillfällen nämnt att jag sällan blir sjuk men förr drog på mig magsjuka ungefär varannat år, men att det var oroväckande många år sedan sist. Det enda jag kunde tänka på var bodypumpen och hur fasen vi skulle lösa det.. Men efter att ha tömt magen och gråtit en skvätt för att jag tyckte så oerhört synd om mig själv kunde jag tjugo minuter senare gå och lägga mig igen. Jag var beredd att knäppa händerna och från botten av mitt hjärta be till någon högre makt; inte idag, snälla, inte idag.

Men förhoppningsvis hade jag bara ätit något dåligt för nu mår jag bra igen, om än lite sliten i kroppen. Idag ska det övas bodypump, sedan ska vi väl in till gymmet för att träna lite på egen hand innan det är dags för pass och release. Men först lite frukost!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback