raining blood

Alltså jag klagar sällan på vädret va.. Men nu kan jag ju inte låta bli att ta det här personligt, haha. Hela förra veckan när jag jobbade var det asnajs superduperväder deluxe, men när jag var ledig måndag och tisdag halverades temperaturen och det regnade.. Och idag när jag börjar jobba; JA TRO FAN ATT DET ÄR ASNAJS VÄDER IGEN.

Så när jag slutat jobbet hyfsat tidigt åkte jag hem och la mig i solen omedelbums. Vädret är heeeelt perfekt och jag har dessutom läst femtio sidor ur GoT. Så nu är jag officiellt halvvägs igenom.. Första boken..


Och så här nöjd och glad var jag när jag fick slutat mitt rutinpass!


Det har varit en lugn vecka hittills. Helgen var hektisk och lördagen avslutades med ett nattligt gympass med bra kontakt och lite blodådror som ploppade fram.


På söndagen vaknade jag och var ett vrak. Men det känns som att det inte spelar någon roll hur länge eller mycket jag sover, jag mår dåligt när jag vaknar oavsett. Men söndagen kickstartades i alla fall med en sväng till gymmet för bröst och triceps.. Som jag fortfarande har träningsvärk av!


Inget filter, kände mig sjukt uppumpad.. Jag älskar verkligen att börja passen med ren styrketräning och sedan avsluta med tabata/crossfit för att få ut det sista! Jag har fått en sådan otrolig mersmak för det träningsupplägget och hoppas det är något jag kan vidareutveckla trots att jag inte har tillgång till någon crossfitbox.

Martin var egentligen ledig helgen men var världens bästa och hoppade in på söndagsstängningen. Inte bara räddade han hela bemanningen, det blev lite roligare för mig att ro veckans sista arbetspass i hamn!

Efter jobbet skjutsade vi hem vår arbetskamrat och passade på att ta vägen förbi Statoil för att införskaffa lite munchies, kvällen till ära. Det blev chips och Snickers och Nutella och glass. Lite av varje, hähä.


Måndag. Jag sov oavbrutet i tolv timmar. Kände mig helt död när jag vaknade, vilket är olikt mig. Jag brukar välkomna måndagar med ny energi och glädje men idag kände jag bara ääääääh fuck it. Om det mesta. Det blir väl så, jag hade jobbat intensivt i en vecka och när man väl får varva ner efteråt så kraschar man helt. Man är så uppspeedad att man inte märker hur slutkörd man egentligen är.. Men dagen var chill, jag städade huset och tränade men annars inte så mycket mer.





Mitt roliga sällskap hela måndagen.




Körde marklyft och lite övningar för baksida lår och rumpa innan det var dags för bodypump med Sanja. 

Efter detta åkte jag till Nordby för att handla med Martin. Vi handlade ihjäl oss. Big time.



Vi var egentligen brännsugna på pizza men jag föreslog varma mackor istället. Med surdegsbröd, prästost, pepperoni och en klick pesto. Underbart!

Detta förtärde vi framför pilotavsnittet av The Strain. Jag visste ingenting om serien annat än att den var gjord av Guillermo del Toro, älskar hans grejer! Jag hade ingen aning om vad jag kunde förvänta mig men efter ungefär tio minuter frågade jag Martin om den var baserad på boken Släktet som jag läste förra året. Och det visade det sig att den var. Helt jäkla grymt var det! Tror den här serien kan bli riktigt, riktigt stor. Den är väldigt bisarr däremot, oerhört snuskig på sina ställen men helt grymt underhållande..




Tisdagen däremot! Nya krafter, ny energi och lite jävlar anamma. Jag gick upp runt sju för att skjutsa Martin till jobbet. Tanken var att jag skulle åka hem och somna om men istället åkte jag till gymmet för lite kardio och mage, min vilodag till ära.. Asnajs.



Bästa frukostgröten! Havregrynsgröt med hallon och minikeso.



Dagsformen på magen.

Egentligen hade jag önskat att få vara superduperledig och inte ens behöva lämna huset men det tar jag på söndag istället. Jag hade viktigare saker för mig! Chefen hörde av sig och sa att jag var välkommen 12-17 om jag ville så jag hakade på. Efter gymmet åkte jag hem för att göra mig mer i ordning och åkte sedan till Nordby. Min lediga dag till ära. Innan jobbet tog jag en sväng till Bodypower och köpte ett flak Celsius och dessutom lite nya Better Bodies-kläder. Träningsbyxorna hade jag redan ett par likadana som jag äääälskar, men jag behövde dem verkligen i en mindre storlek. Storlek Large är nog lite att ta i lite i överkant. Dessutom hittade jag en megasnygg tjocktröja som väntar spänt tills en regnig och burrig dags användning. 


När jag jobbat i fyra timmar fanns det möjlighet att dra sig så jag åkte hem till Söle för att hämta min bror Simon som jag skulle ta med på äventyr.


Vi åkte till Nordby för att först köpa Lego! Jag vaknade på min snälla sida den dagen så Skmon fick välja precis vilket han ville.. Och valde naturligtvis det absolut största. Men inte mig emot, det var ur Lego the Movie-serien och jag skulle få vara med och bygga.


Efter besöket på BR tog jag med honom till Honeycomb och lät honom komponera sin egen frozen yoghurt. Mötte upp Martin en snabbis och sedan for vi hem till Söle igen för en himlans massa byggande.




Många timmar senare.. Men så bra det gick, Simon är bättre än jag på det där. Så jag plockade fram delarna så byggde han. Fair deal, haha.. Men jag hade roligt!


Jag hade fått ett paket med strumpor i en beställning från grannpojken som sålde underkläder för att samla in pengar till sin hockeyklubb. Skönt att få rensa bort lite bland allt slitet och gammalt!


Resten av kvällen lagade vi tacos och hade en regelriktig Taco Tuesday och kollade på Legofilmen för vad som blev tionde gången för mig. En riktigt mysig kväll även om den möjligtvis blev lite lång..

Det innebar inte väldigt många timmar sömn för mig inatt men jag kom upp tidigt och fick gått rutinpass på Max, min absoluta favorit. Bara gå runt och fixa och dona liksom. Awesome.

Nu har solen gått i moln och jag ska ta och gå in. Vika tvätt, byta sängkläder, plocka ur spån ur gerbilernas burar så jag slipper hitta urskvätt papp och spån över hela huset framöver, diska och kanske dammsuga innan jag ska åka in till gymmet för att kötta benen innan bodypumpen klockan åtta. Det blir nog en bra kväll, när jag fått ta del av den fantastisk vädret i åtminstone två timmar.

Gymmet, here I come!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback