2 years ❤



God söndagseftermiddag på er! 

Sitter just nu under ett täcke i soffan, dricker Celsius och bara myser, efter att ha städat hela huset och tagit en lång och välbehövlig dusch. Martin står i köket och förbereder dagens middag, och allting känns så himla rätt.

I fredags kändes livet väldigt lättvindigt, jag gick öppning tillsammans med Martin och även om jag var segstartad och vi kanske inte fick till världens bästa öppning så var det fortfarande en bra arbetsdag. Det är så skönt att vi för en gångs skull har mycket folk, stora resurser inne varenda dag. Och alla våra sommararbetare är så himla duktiga verkligen, vilket starkt startfält inför juli månad! Det fanns i alla fall inte så där jättemycket att göra under dagen så vi stod i köket fram tills stängningspersonalen kom in och då smet jag iväg för att ta hand om mina tre (!) pallar med leveranser. Vilket också innebar att jag kunde ägna mina två sista timmar åt att städa, rensa och snygga till på lagret. Hade jag fått hade jag visat er före- och efterbilder, men tro mig när jag sägeer att det blev awesome.





När vi slutat jobbet sedan var jag så oerhört hungrig. Jag hade bestämt med familjen på Söle att jag skulle spendera fredagskvällen med dem, men innan dess blev det ett besök på Honeycomb med älskling, för att fira att min 8-dagars-jobb-streak var över. Sedan skjutsade jag hem honom, och vad tror ni jag hittade utanför våran dörr?..



Ett efterlängtat paket från Celsius! Innehhållande ett startkit till mig som ny ambassadör.



Ett flak med dricka och en påse med kläder!



Alla Celsiuskläder är av märket Freddy, samma fabrikat som gjort mina nya favoritbrallor. Dösnygga är de!







Jag bor i den här tjocktröjan numera, så himla fin!..



En trött Bowies ville inte med på middag på Söle.. Han sa att han "var tvungen att fixa lite grejer" och först blev jag lite irriterad för jag tyckte att han kunde säga rakt ut att han inte ville. Att "fixa grejer" är inget Martin brukar göra. Men sedan insåg jag att det faktiskt var dagen innan vår tvåårsdag och att det kanske kunde vara sant.. Men mycket fin var han, oavsett!

Jag fräschade till mig och bilade sedan till Söle för lite fredagsmys!



Vi åt kycklingfajitas, i vanlig ordning!



Syrran fick tag på en tom ölburk som hon poserade med, haha.

Sedan bänkade jag mig med Simon framför TV:n och Legofilmen för sjunde gången!





Åkte hem runt elva på kvällen, och totalkraschade efter att ha fixat lite i huset. Jag fick sova ut ordentligt för första gången på länge och dagen efter var jag som ett litet barn på julafton, så förväntansfull inför dagen.

Martin bad mig hämta hans morgonrock och ur den ramlade det här paketet!



Som innehöll ett jättefint halsband med fotoberlock! Självklart ska det sitta en bild på Martin där i, har inte bestämt mig för vilken än. Men jag blev så himla glad, tyckte det var en underbart fin present!



Vi skulle åka till Leja's Café i Uddevalla och äta ihjäl oss, hade vi tänkt. Men för att min mage inte skulle bli chockad och göra uppror (som sist gång vi var där, jag kunde inte njuta en sekund för jag trodde min mage skuulle ta livet av mig) åt jag ändå en lätt frukost innan vi åkte. Hallonkvarg med mosade hallon och müsli. Passade på att betala räkningar och ta hand om viktiga papper, packade ner sex burkar Celsius och sedan var vi redo!



But first let me take a selfie!



Efter en timmes bilfärd var vi framme vid cafét. Japp, vi åkte hela vägen bara därför. Hela besöket gick på nästan 500 kronor men det var så himla värt det! Får ni möjlighet så besök Leja's, det är underbar atmosfär, allting är hembakat (deras panini allltså, brödet är hemlagat och godast i världen) och supergott och allmänt fantastiskt. Tro mig.



Panini med kyckling, bacon, färskost och soltorkade tomater. Och det där brödet. Åååh!..



Efterrätt.. Mmm..



Mätt, belåten, och inte magsmärtor från helvetet!



Vi hade egentligen tänkt ta en tur till Nordens Ark, men tiden rann iväg och vädret var ändå inte särskilt bra så vi tog en sväng till Torp istället. Köpte fyra påsar gerbilmat, och jag tog en obligatorisk visit in till Chilli. De har så oerhört mycket fina grejer, främst möbler som faktiskt inte är särskilt dyra men ändå out of my league.. Och vet ni vad, inne på Smycka ertappade jag Martin med att kolla på förlovningsringar.. Hähä.

Jag handlade inte för så jättemycket faktiskt, men fick ändå med mig lite smågrejer. Ett ställ aatt ha vid diskbänken, så himla mycket snyggare blev det.



En liten tavla. Stor skräll.



Och sist men tvärtom inte minst så köpte jag en dööösnygg lampa att ha bredvid soffan i vardagsrummet! Tidigare har jag haft en grön lampa från IKEA där, också ganska snygg men den här passar in så mycket bättre med resten av inredningen.



Resten av kvällen spenderade vi i soffan, kollade klart på Orange is the New Black och såg några avsnitt Weeds. Och knaprade lite naturgodis, dagen till ära.





Min fina älskling.. som oturligt nog dragit på sig min förkylning, trodde han klarat sig faktiskt men icke. Jag själv är fortfarande lite hostig och snorig men bättre än så här blir det nog inte på ett bra tag. Men jag betraktar mig ändå som frisk nu, för kroppen känns full av energi och åtehämtad även om huvudet inte hänger med riktigt.



Kvällens middag! Älskling marinerade och stekte sedan två ryggbiffar till yttersta perfektion. Till detta åt vi potatisgratäng och drack vinet som jag köpte för någon månad sedan. En riktigt bra kväll. Och jag blev så, himlans, väldans, jättemätt.

I det stora hela en helt fantastisk helg! Idag har vi verkligen bara degat och kollat på en massa Penny Dreadful, jag har städat och konstaterat att mina scheman inte kommer krocka på ungefär fyra veckor.. så himla skönt. Jag ska förhoppningsvis börja träna imorgon igen och jag kan knappt vänta! Jag måste bara fixa lite matlådor, tänkte torsk och mathavre den här gången, men annars är det nog inte mer än spela lite Final Fantasy IX kvar av den här dagen. Känner mig så himla glad och lycklig, tack älskade Martin för allt du är!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback