lucy


Vilken fantastisk dag det har varit! Fast (Martin håller antagligen inte med mig, han sitter på kontoret på Max och svär och har sig, hähä.) Fast den har gått fort.

För det första så skulle jag egentligen jobbat stängning idag. Men i vanlig ordning så krockade det med kvällens bodypump (jag måste verkligen få en rullande lösning på schemat så jobben inte krockar, stressen med att pussla ihop scheman äter upp mig) men min älskade Martin var snällast i hela världen och tog mitt pass. Fast han har varken gått K-chef ofta eller nyligen så jag lovade att komma in och hjälpa honom när jag var klar på gymmet, det är därför jag sitter här nu. Det är det minsta jag kan göra.

Jag var som sagt på vårdcentralen imorse och efter det åkte jag hem och somnade bredvid Martin någon timme eller två. Det var mysigt. Jag körde honom till Nordby och bjöd på Honeycomb. Igen. Uträttade lite ärenden och åkte sedan in till stan för att kötta ben på gymmet!

Jag körde tills klockan blev för mycket och då fick jag i alla fall kört typ 10 set knäböj, 5 set baksida och 5 set framsida. Egentligen kändes det inte som ett komplett styrkepass men jag kände hur dagen rann ifrån mig, så jag nöjde mig så. Lyckades få till snygga halva 80-kilosböj men jag var nära att ramla ihop alltså, så himla ostadig kände jag mig. Det var ryggen som inte ville med, tror jag. Läskigt.

Men jag åkte hem och gick upp till grannen en sväng för att lämna pengar för att de fixat grusvägen. Stannade och pratade en liten stund, för första gången sedan jag flyttade dit för två år sedan.. Dåligt av mig.

Väl hemma gick jag mest och småpillade, åt en massa kvarg, tog hand om tvätt som hängt på tork utomhus (doften!) och grejade lite. Sedan var det dags för bodypump!

Jag hann även med 12 minuters solarie innan passet. Körde så det rykte och är nöjd över insatsen, sedan åkte jag hit. Förhoppningsvis åker vi hem snart, för jag är dööööhungrig och alldeles sugen på att gosa ihjäl Martin. Och det ska bli så gött att komma hem till ett nystädat hem. Jag städade till och med hos gerbilerna igår.. Asnajs att ha DET gjort! Imorgon blir det stängning, ska bli helt okej tror jag. Förhoppningsvis kommer jag upp samma tid som Martin (som går öppning) och hinner fixa lite grejer innan det är dags att jobba. Bring it!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback