within


Något att sträva efter!

Solen skiner men ändå är det inte varmare än typ 16 grader ute. Hade hoppats på att få sola men det verkar inte löna sig förrän längre in på eftermiddagen, och då får det vara. Jag tänkte åka till Nordby om typ 45 minuter så då kan jag lika gärna blogga lite istället. Jag har ändå solat väldans mycket i år, för vilket fint väder vi haft i sommar! Tror aldrig jag varit så här brun någonsin, men då bör tilläggas att jag inte är särskilt brun överhuvudtaget. Jag har inte anlag för det helt enkelt, men ändå har jag lyckats få lite färg.

Fredag den trettonde, jag jobbade stängning och Martin öppning. Fördel: innan han gick hem kom han med en påse från Honeycomb! Till mig, sig själv, och Gustis.





Väldans lyxigt. Blev smått imponerad över hur han komponerat ihop de olika bägarna, det låg mycket tanke bakom de olika smakkombinationerna.. Bra jobbat.

Vi båda köpte varsitt flak Celsius. Hashtag junkies. Och jag tyckte det såg ut att vara mycket..



Innan jobbet i lördags! Jag var på så himla bra humör så ni anar inte! Hann greja hemma, sova ute i solen i två timmar och sedan var det dags för jobb. Taggad som fasen!



Söndag morgon åkte jag in till gymmet ganska tidigt. Påbörjade ett pass lats och biceps men avbröt efter ungefär 30 minuter. Det var visserligen intensivt men kändes ändå inte fullständigt. Men kroppen verkade väldigt trött och inte särskilt mottaglig så jag bestämde mig för att lyssna på den. Åkte sedan hem till Söle och åt lunch (ett halvkilo kvarg med mango) och drack kaffe i solen med familjen. En fjäril kom och satte sig på mig! Så fint.







Innan jobbet hann jag även att (äntligen) köpa en röjsåg slash grästrimmer. Taggade till niför en fixardag i trädgården på tisdagen men tagget försvann ungefär tio minuter in i gräsklippandet då grästrimmern gick sönder på två ställen.. Så den ska jag förhoppningsvis få lämnat tillbaka idag.



Så kom måndag och ledigheten. Återigen till följd av en vecka som vägrade ta slut. Men till sist så.. Det jag ägnade dagen åt  var först och främst att sova ut ordentligt. Sov i elva timmar tror jag, men det var sååå välbehövligt. Åkte sedan in till stan för en snabb brunch med Emma, som jag inte sett på evigheter! Åh så mysigt det var!



Nästa gåg hoppas jag på att kunna stanna längre!

Runt tre var jag tvungen att bege mig till gymmet för jag skulle äntligen på möte med Celsius! Jag pratade om det för nästan 4 månader sedan, att jag kontaktat dem och att de var intresserade. En massa annat kom emellan men äntligen börjar det hända något.

The outcome? Jag är nu officiellt ambassadör för Celsius! Glädjetjut!







Åkte sedan hem för att hämta upp Martin för en visit hos gymgrossisten, mat och sedan ett pass bodypump.



Köpte ny amonisyra samt en del Questbars.. Fast jag kan nu konstatera att det nog bara är två av sortterna jag tycker är goda. De andra är okej men inte värda att köpa, tycker jag. Hallon med vit choklad och Double chocolate chunk tycker jag är fantastiska, resten är så.. meh.

Vi köpte plocksallad på Konsum och satte oss sedan på gräsmattan utanför gymmet och kalasade innan det var dags för träning.



Martin och Hanna var med på passet, så roligt! Hanna var ju min pumpguru för ungefär ett år sedan, så det var roligt att få visa hur långt jag kommit. Efteråt blev vi med på Hannas pass, 45 minuters tabata (och förhoppningsvis har jag lite nyheter inom det området snart också).. Mycket bra måndag som avslutades i soffan med en cappuccino och Legofilmen för femte gången!





Jag och Sanja (som instruerade för första gången, den kvällen!), som så småningom också ska bli instruktör.



Ja just det, Johanna (från Celsius) hade glömt att ta med sig goodiebags som man brukar få när man blir ambassadör, så jag fick ett flak istället. Det gjorde inte ont, vill jag lova. Så ääääännu mer Celsius fick knö in i vår hylla!



Trött tjej efter vad som inte alls kändes som en ledig dag..



På tisdagen var vi lediga och hade inte mycket planerat. Vi sov verkligen större delen av dagen, förutom trädgårdsfixet som vi påbörjade men sedan avslutade inom någon timme. Tiden sprang iväg men det gjorde mig faktiskt ingenting att få ta det lite lugnt. På kvällen åkte vi i alla fall iväg för att köpa pizza och chips, och kaaanske besökte Honeycomb också.. Grekisk yoghurt den här gången!



Med gurka, olivolja och mynta. Ruskigt gott!



Hallon, blåbär och honung.



Jag försöker lära Martin att man alltid måste ta kort på vad man äter och minst en selfie om dagen. Det går så där, haha. Rules of the social media, nowadays.



På kvällen myste vi framför TV:n med andra säsongen av Orange is the New Black, mat och en massa chips.



Kvällen till onsdagen däremot, blev jag väldigt dålig väldigt fort. Först trodde jag att jag blivit magsjuk men illamåendet kom aldrig.. Men jag fick väldigt ont i halsen, ont i kroppen på alla tänkbara sätt och kände mig alldeles utslagen. Jag gick och la mig vid midnatt, somnade kvart i fyra och vaknade igen halv fem för att ligga vaken i tre timmar till.. Jag svalde min stolthet och sjukanmälde mig från jobbet på onsdagen, det fanns inte en chans att jag kunnat åka och jobba i det skicket, klockan sju på morgonen.

Så hela onsdagen spenderade jag i soffan eller i sängen, läste bok och kollade när Martin spelade och kollade på serier. På kvällen lyckades jag gaska upp mig tillräckligt för att vi skulle kunna ta oss in till stan för att köpa hem kinamat och en burk glass, men mina krafter tog slut är vill jag lova. Fy så dåligt jag mådde, förkylningen slog oerhört hårt alltså. Jag är ju så sällan sjuk så när jag väl blir det tycker jag jäääättesynd om mig själv. Huset var kaos och jag kände mig ännu mer snuskig men jag accepterade det direkt. Ibland måste det få vara så.



Eli satt och stirrade på mig, med hö i munnen. Haha.

Det var inte lätt för mig men jag stannade hemma på torsdagen också. Det är en sådan smäll i stoltheten tycker jag, att sjukanmäla sig. Men jag tror jag sjukanmält mig typ 5 gånger sedan jag började på Max, det är inte ens en gång i halvåret, så när jag väl är riktigt sjuk så måste det ju kännas okej.. Halsontet var borta men näsan rann och kroppen verkligen bultade, tror jag fick feber under natten. Jag höll Martin sällskap tills han åkte till jobbet och somnade sedan om med den värsta huvudvärk jag någonsin haft, sov till halv sju på kvällen men efter det kändes det så mycket bättre. Då kände jag att jag för första gången på två dagar kunde vara till någon nytta. Så sakta men säkert städade jag hela huset, bytta alla sängkläder, körde tre maskiner med tvätt, vädrade och bara städade bort alla baciller och bacillusker och all förkylning. Åkte in till stan och handlade mat och passade på att lyxa till det lite extra..

Jag handlade mat för 600 spänn och det kändes skönt att kunna bidra. Huset var städat bortom perfektion och jag köpte en kladdkaka till Martin, som tack för att han tagit hand om mig (och lite för att han löste mina pass på Max) och bara är allmänt underbar i egenskap av pojkvän. Han är verkligen det.

Så jag bryggde kaffe och tände ljus i kladdkakan, hade levande ljus i hela, nystädade huset och välkomnade honom snorig men ack så kärleksfull när han sedan kom hem, runt halv midnatt. En riktigt mysig kväll.



Jag köpte en bukett rosa rosor och ställde på köksbordet, också.





Dessa kom på posten under mina sjuklingsdagar också, för övrigt. Najs.



Så nu ska jag ta en titt på schemat, det är så tröttsamt att försöka pussla och byta pass två dagar i veckan. Hoppas det kommer till ett slut snart, detta.. För det äter stundvis upp mig, stressen över att inte kunna vara på gymmet till mina pass och samtidigt så känner jag mig så tjatig på mina arbetskamrater. Efter sommaren blir det nog bättre. Hoppas jag.

Ett djupt andetag så ska det nog lösa sig också. Sedan blir det Nordby några timmar innan jag börjar jobba, för lite shopping, mat och lämna tillbaka röjsågen. Jag har seriöst bara en dags jobb den här veckan, eftersom jag var sjuk i två dagar. Tänkte se om jag kunde få jobba helgen.. Då blir det visserligen sju dagars jobb på raken men jag behöver ju timmarna. Jag ska nog överleva det med. Men jag vill bli frisk så jag kan börja träna igen!

Vi får se hur det blir. Allting löser sig till slut, och har det inte löst sig så är det ju inte slutet, eller hur.. Glad midsommar på er, förresten!

 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback