challenge

Igår började dagen bra. Jag for upp ir sängen efter 5,5 timmars sömn, strax innan väckarklockan skulle ha ringt. Insåg att veckans rutin på Max skulle vara att göra rent fläktkåpan ovanför grillen, och inte glassmaskinen.. Mindre roligt, men jag var glad ändå. Oavsett var det ju ett kort pass.


Så här ren och snygg var jag efteråt. Jag har inte jättestora problem med smuts så, skrattade mest bort det. Det jag ogillar är smutsen på och under naglarna som vägrar gå bort, bara. Men det var till att hoppa in i duschen, det absolut första som gällde när jag kom hem kan jag ju säga.

Jag har ju berättat om ett litet "projekt" som är på gång men jag vill inte säga för mycket innan jag fått svar.. Jag tog itu med det igår och nu håller jag verkligen hårt i högertummen att det ska gå vägen! Jag vill detta så gärna.

Så när jag väl kom hem degade jag ner mig i soffan, nyduschad och fräsch. Datorn i knät och Martin spelade Dark Souls 2. Runt halv fem gjorde vi oss i ordning för att åka in till gymmet för ett pass bröst och triceps. Här började mitt humör sjunka, för jag var inte alls nöjd med tidsplanen och när jag frågade Martin hur vi skulle göra ryckte han bara på axlarna. Och jag som verkligen har världens lägsta stresstolerans blev upprörd, men förblev tyst i väntan på att den inre stormen skulle avta. Väl på gymmet körde jag på bästa förmåga, då min högra axel gjorde ont. Så jag fick nöja mig med den timmen jag fick ut av en taskig dagsform. Det blir så ibland.

Klockan sju var det dags för bodypump och jag var inte sugen. Alls. Men lyckades ändå få igenom ett hyfsat pass och efteråt pratade jag mer med Jennie, vår ansvarige, (är så himla glad att hon finns i mitt liv just nu!) som sagt att hon ändrat sig.. Hon ville inte skicka mig till challenge-utbildningen nästa helg, istället ville hon ha mig som instruktör i x-fit och  dra igång det snarast. Det gjorde mig asglad, för jag tror det är min grej.

På kvällen hemma sedan myste vi lite och jag svor skrattandes över hur dagen tett sig. Gustav ringde och bad mig jobba öppning istället för stängning och det gjorde jag så gärna, särskilt eftersom Martin jobbade öppning. Jag var tvungen att ställa in morgondagens planer som var lunch med farmin och frukost med Emma.. Jättetråkigt men det fick bli så.




Egopic bonanza wtf..

Fick sova ordentligt och har ni rast på jobbet. Får se vad dagen har att erbjuda, hoppas att det kaosartade temat avtar i alla fall.

Såg den här bilden imorse, tyckte den var klockren!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback