fire within



Jag har varit väldigt trött idag.. Vaknade förvisso ganska tidigt också men sov ändå sju timmar. Jag gjorde mig i ordning det första avallt när jag gick upp, för att sminka mig och så där är verkligen ett av det tråkigaste jag vet, haha. Skönt att ha det avklarat då liksom.

Gick och smågrejade i väntan på att klockan blev tio för då väckte jag Martin och bad om sällskap vid frukosten. Så vi dukade upp och kollade två avsnitt Sons of Anarchy. Efter det begav vi oss ut i vårvädret och bilade mot Nordby. Jag tog med mig alla burkar och flaskor som jag samlade på mig ifrån diket igår. Ungefär hälften av dem gick faktiskt att panta! Det var inte pant på alla men maskinen tog dem ändå. Resten slängde jag i källsorteringen. Tillsammans med mina egna burkar som jag samlat in både hemma och på jobbet blev det närmare hundra kronor, så det så!

Vi gick på en liten shoppingrunda, och Martin köpte sig ett par nya mjukisbyxor men jag köpte inget alls. Handlade bara lite nödvändiga grejer på apoteket, mellanrumstandborstar med bakteriedödande gel och tandtråd och annat seriöst..

Vi åkte sedan in till gymmet. Martin körde ben men jag passade på att köra bröst och triceps. Fick bra kontakt med förstnämnda men annars när jag skulle träna triceps fick jag mest en massa känningar i axlarna. Suck. Men man ska ju ta de där signalerna på allvar, man kan få ångra det länge annars. Så jag försökte ta det försiktigt, körde ett lågintensivt pass och var ändå hyfsat nöjd efteråt. Önskar att jag kunde träna bröst och triceps hårdare, men.. kroppen säger ifrån helt enkelt. Kan ju trösta mig med att jag i början tränade bröst och triceps mest av allt, eftersom jag alltid körde det på måndagar och då var man oftast taggad igen efter helgens vila. Så kan jag bara underhållstränna musklerna tills jag fått bukt med smärtan i axlarna så gör det ju ingenting!

Vi åkte till Comfort för att jag skulle möte upp min far och lämna en bok som han skulle ge till Simon. Blev ståendes och pratade en stund och det var kort men väldigt trevligt.. Älskade farmin.

Väl hemma sedan lagade vi mat, jag gjorde potatismos och Martin stekte hakkebiffar, som vi åt framför sista avsnittet på fjärde säsongen SoA. Ååååh den är så bra! Har typ släppt alla andra serier nu, det slinker in SFU här och var men Supernatural och Arrow som jag följt slaviskt har jag hamnat efter på. Men snart är jag ju ikapp.

Resten av kvällen har jag övat inför morgondagens bodypumprelease! Just nu känns det bra men imorgon kommer jag vara dönervös.. Har som målsättning att köra utan fusklappar nu, det ser så himla mycket proffsigare ut. Men först blir det ett rutinpass följt av assistentmöte på Max. Timmarna däremellan tänkte jag försöka träna i gymmet med Martin och sedan blir det pump klockan sju.. Hoppas på att få handlat lite mat också, för jag skulle verkligen behöva få ihop några matlådor inför resten av veckan.

Nu ska jag betala lite räkningar och kanske vika tvätt innan det är dags att sova. Sitter i soffan och håller Martin sällskap när han spelar.. Och dricker mitt nya kasein som kom med leveransen från MMSports! Den är så jäääkla god, har samma eftersmak som min absoluta favoritglass of all time, Smack som man köper av hemglassbilen.. Mums. Den kom i perfekt tid kan jag säga, för jag har gått och blivit så sötsugen på kvällarna. Det blir lätt en vana att man bara "unnar sig lite grann" varje kväll. Men nu har jag bestämt mig för att vara stenhård på att bara fuska på ätardagar och tiden däremellan har jag ju mitt Double Chocolate Almond-kasein!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback