selfie bonanza



Efter att ha skrivit ett inlägg på Facebook där jag hyllar människor runt om mig som alltid sprider positiv energi, tänkte jag ironiskt nog börja detta inlägg med att säga att jag är så himla trött på att ha ont och må dåligt. Med risk för att ge lite överflödig information, så började det med komplikationer efter byte av spiral. Jag hade ont i magen och kissade blod i en månad efteråt. Sedan kom urinvägsinfektionen. Och sedan svamp. För tre dagar sedan svalde jag en tablett som kändes som den fastnade i halsen och det har fortfarande inte gått över, men det har givit mig en brinnande hals, hårt tryck innanför bröstet och täppt till halsen så jag inte kunnat rapa. Det byggde i sin tur upp ett sådant tryck i halsen att jag igår till slut kräktes vid två olika tillfällen. I kväll ligger jag som förlamad i sängen för jag har så jäkla ont i magen, känner mig galet.. förstoppad. För det spänner både i magen och i ländryggen, strålar rakt igenom så fort jag rör mig. Tummen ner för detta, men nu har jag i alla fall fått gnälla lite.



Igår morse hade vi det så himla varmt och mysigt under täcket framför SoA med regnet smattrande mot rutorna, att vi sköt upp träningen till kvällen. Stängningspasset gick bra och efteråt bar det mycket riktigt av till gymmet för en timmes axlar och mage. Det var roligt! Vår version av fredagsmys - fredagsfys! När jag kom hem åt jag ägg och kollade ett avsnitt Six Feet Under och stannade uppe väldigt länge.. Vilket innebar 6 timmars sömn för mig inatt och med tanke på hur noga jag varit med sömnen de senaste veckorna så var det inget som kroppen var beredd på.. Usch, hade samma känsla i kroppen imorse som förr när jag jobbade natt följt av öppning.





Älskar verkligen både jackan och SAMCRO-linnet!..

Jag gick upp rätt tidigt för att se till att hamna i fas med en tajt tidsplan idag. Påbörjade dagen med mat framför SFU och tog det sedan lugnt tills det var dags att åka och träffa Ellen en snabbis. Den rutinsenliga Celsiusburken intogs i ett helt fantastiskt vårväder!



Tog en fika med Ellen på Kaffedoppet. Unnade mig en punschrulle och njöt av sällskapet, gudars som jag älskar den kvinnan! Världens bästa Ellen.

När vi sagt hejdå och i vanlig ordning konstaterat att jag bör komma ner till Göteborg och hälsa på snart (ehe) så var det dags för mig att bila fram och tillbaka över Strömstad med omnejd. Först skulle jag tillbaka till Näsinge för att hämta Martin och efter det skulle vi till Söle för att hämt upp Simon för att sedan åka in till stan och se LEGO-filmen!



Bruschan verkade nöjd men jag tror nästan att jag och Martin uppskattade den mer, haha. Bra film, det trodde jag faktiskt inte.

Efteråt åkte vi tillbaka hem till Söle för middag med familjen. Potatis- och purjolökssoppa hade jag önskat och det var sååå himla gott! Fast jag orkade nästan ingenting.. Vi drack kaffe och umgicks i några timmar innan vi åkte hem, åt frozen yoghurt framför sista avsnittet Sherlock och jag började halvdö för att magen gjorde så ont.. Annars var det mysigt.

 
Det har varit en hektisk men fin och mysig dag. Jag har satt  mig fyra matskedar linfrö i hopp om att chocka magen lite, och hoppas verkligen att jag slipper smärtan imorgon. Jag har stora planer för morgondagen, det ska göras rent i alla gerbilburar, vi ska försöka introducera Jax och Heisenberg med Ben så de kan bo ihop och utöver det hhade jag tänkt mig en storstädning av huset, bilen, handla samt beta av träningen som inte blev av idag. Jag har en tendens att ta mig vatten över huvudet vad gäller planering för lediga dagar men vi får se helt enkelt.

Nu ska jag försöka sova!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback