with you



Jag är så himla trött efter den här dagen.. Men den har varit grym! Jag sitter i min nyaste Better Bodies-tröja, dricker nyköpt kasein och myser så vad gör väl lite trötthet..



Vaknade strax efter åtta trots att jag somnade halv två igår. Sa godmorgon till mina tjejer som var i full gång med att bygga, gav dem varsin godis såklart..



.. samt gjorde en liten formkoll på magen. Jag ska inte ljuga. Jag är fascinerad.



Åt en pytteliten frukost och gjorde mig i ordning för en cykeltur i väntan på att det skulle bli dags att åka in till stan för lunch med farmin och hans besök från Munkedal.







När jag cyklade från jobbet igår la jag ju märke till att det låg en massa burkar och flaskor i diket.. Så jag tog med mig en plastpåse och satte mig på cykeln, med avsikten att ta mig till Svinesund och tillbaka och plocka upp burkar på vägen. Efter några kilometer fick jag dock vända eftersom påsen var smockfull. Tragisk, egentligen. Jag kommer bara kunna panta typ fem av de burkarna jag samlade in, resten var för förstörda, för gamla eller polska. Men det spelar inte så stor roll egentligen, jag besparade naturen den plasten och metallen, samt fick motion, solsken och härlig, frisk luft på köpet.

Hemmma sedan tog jag en dusch, fräschade upp mig, satte mig framför SFU en liten stund och åkte in till stan bara en halvtimme senare. Jag skulle möta farmin och Jörn på Koncept för en lunch, det var jättetrevligt! Diskmaskinen på Max gick sönder igår och det visade sig vara Jörn som varit där och lagat den idag, vilket sammanträffande.. Nåväl, en mycket god lunch (nötfärsbiffar med fetaost och råstekt potatis, jag dör) med en hel del goa skratt senare var det dags för gymmet, och efter två dagars uppehåll från styrketräningen var jag taggad till tusen!



Måndagar innebär helkropp (i och med bodypumpen) med fokus på mage och rygg, för mig. Främst så är det marklyften jag vill åt. Jag har känt mig så svag i den övnningen förr, vet att andra "jämlikar" med mig tar 130 kilo när jag länge legat på 70 i personbästa. Så de senaste veckorna har jag varit fast besluten om att bli bättre. Vilket jag också blivit! I fyra veckors tid har jag ökat 5 kilo varje måndag och idag, äntligen, kom jag upp i 90 kilo.. Som jag längtat! Överlycklig tjej! Det blev inte många repetitioner gjorda men jag sparade på krafterna på vägen upp och efter att ha maxat ville jag mest gå vidare till nästa övning. Jag och Martin köttade mage och gjorde några fler ryggövningar innan vi avrundade efter två timmar. Mycket bra träningspass!



Efter träningen var det dags att åka hem för att mellanlanda mellan passen.. Stannade bilen och plockade några tussilago på vägen, haha. För att påminna mig själv om att våren är här!

Jag hann inte göra så mycket mer än lägga mig i sängen för att småslumra ett tag och sedan äta middag innan det var dags att åka in till gymmet igen. Tog en sväng förbi Söle, en otroligt snabb sådan för att hämta lite post, och sedan var det dags för bodypump. Martin underlättade mitt liv något otroligt genom att handla och hämta ut vårt paket på MMSports. Tack älskling!



Jag var orolig för att det inte skulle vara så mycket folk på pumpen eftersom jag i onsdags sa att det inte skulle bli någon, men det var väldigt mycket folk faktiskt! På onsdag är det ny release och jag är så taggad, har förberett deltagarna och ser att det är många bokade redan nu.. Imorgon blir det till att öva ihjäl sig tror jag, haha.

Pumpen gick bra och efteråt stundade instruktörsmöte med Jennie och de andra. Ett riktigt välbehövligt möte måste jag säga, och det bjöds på riktigt smaskig fika. Och kaffe.

Det blev ganska sent och jag var inte hemma förrän halv elva.. Martin hade fått klara instruktioner om att inte öppna paketet förrän jag kom hem, så det var alldeles superspännnande nu, efter många timmars väntan..







Vi har alltså beställt kosttillskott för 1700 spänn. 6,9 kilo. Men det var verkligen välbehövliga grejer alltså.. Martin köpte 8 burkar jordnötssmör, haha! Men det går faktiskt åt jäkligt mycket här hemma hos oss och Body Science har det överlägset bästa jordnötssmöret. Rekommenderas verkligen!



Passade på at torka, sortera och ordna i hyllorna också. På översta hyllan står allt som vi i nuläget använder och på nedersta hyllan står de där burkarna som är mer reserver.. Saker man köpt men hittat något bättre i efterhand. Samt våra elva shakers.  

Det känns som att den här dagen varit 48 timmar lång, för jag har hunnit med så mycket. Imorgon tänkte jag försöka lägga fokus på nya bodypumpreleasen, men även försöka ta en sväng hem till Söle för att kanske dammsuga ur bilen, handla, panta burkar och dänga resten i återvinning för metall. Och träna. Är sjukt taggad inför ännu en ledig dag imorgon, sååå himla skönt.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback