brand new day

I tisdags när jag kom till jobbet såg jag min matlåda i diskrummet. Tom. Diskad. Jag frågade Martin..

Är det min matlåda?
Jaaa..
Är den diskad?
Jaaa..
Så var är maten?
I min mage..
Så vad ska jag äta?
Hamburgare..

Wallah. Måttligt road men fast besluten om att inte tappa humöret fortskred dagen. Jag lyckades att hålla humöret uppe även om jag var skitirriterad, jag tycker verkligen inte om att äta maten på jobbet längre. Men, efter några minuter inser man att det finns så mycket värre saker här i världen. Det är liksom inte värt striden.

I vilket fall så bad jag Martin snällt att handla mat åt mig (och han själv, så vi kunde äta ihop innan han åkte hem). Han kom tillbaka med ett storpack rostbiff och potatisgratäng (och lite kycklingvingar). Och dukade upp riktigt fint, en lyxmiddag för två, haha.





Alltså, så oerhört barnalikt ansiktsuttryck.. Sötaste!

Jobbet gick bra, vi gjorde en bra stängning inför morgondagens VD-besök. Och vet ni? De ringde från Uddevalla bröstmottagning. Sa att läkaren blivit sjuk och min tid framflyttad en vecka. Knölen är så gott som borta, det ömmar lite ibland men det är bevisligen inget att oroa sig för, så det kändes okej . Jag tänkte ändå ta tillfället i akt att åka och se att allt är okej. Men det fina i kråksången var att jag inte behövde gå upp klockan fem morgonen efter.



När jag kom hem hittade jag min grytvante i min säng. Dafuq. Martin hade köpt en 200-grammare Marabou med Oreo, och gömt i den. Vi köpte ju en sådan en gång, där jag fick smaka en ruta  och Martin åt upp resten.. Så nu fick jag en egen. Haha. Det var i alla fall en mysig kväll!

Igår var vi båda lediga, jag vaknade runt halv tio, gick in och la mig hos Martin och sov i en timme till. Jag gick sedan upp och gjorde mig i ordning, spelade Plants vs Zombies och runt 12 väckte jag Martin för frukost och sällskap. Vi såg en masssa serier, somnade sedan om och sov i två timmar till. Så himla skönt med sådana dagar! Vi åkte till Nordby för att handla lite, Martin köpte skor och eftersom jag sett färdigt på första säsongen av House of Cards köpte jag lite mer serier.. Californication, American Horror Story samt House of Lies. Mysigt.

 
Har även förhandsbokat en himlans massa andra kommande.

Vi åt lite riskakor med jordnötssmör - bästa PWO-maten of all time - och åkte sedan in till gymmet. Jag höll ett pass bodypump följt av instruktörsmöte och det var en bra kväll! Är så glad över att kroppen fungerar för bodypumpklasserna igen. Det smäller fortfarande lite i armbågarna under tricepsövningarna men det är inget som gör ont. Ska till kiropraktorn imorgon och se vad han säger!

Resten av kvällen myste vi ihjäl oss med Shutter Island och kvarg med hallon. Och lite Family Guy. Somnade ganska sent och vaknade tidigt imorse av att Martin ville ha frukostsällskap. Sedan tog jag mig friheten att städa, och somna om.

Nu har jag suttit och grejat lite med datorn och faktiskt kollat lite på tredje säsongen av Lie to Me. Jag har sett typ halva förr men jag såg aldrig klart den, insåg jag idag efter att ha haft den ståendes i hyllan i typ ett år. Tredje säsongen är ju inte alls i närheten av lika bra som första säsongen var men den är fortfarande okej. Bör ju se klart serien åtminstone.

Nu tänkte jag äta lite mat och göra mig i ordning för en sväng in till stan. Jag ska ta en sväng till Gymgrossisten för att de fått in lite mer Questbars samt så.. behövde Martin lite nya tabletter.. Torskspermier, i tablett. Ska tydligen vara bättre än omega-3 men jag vägrar prova, haha. Han har även någon annan olja som han äter en tesked av varje morgon, och häng med här; fiskleverolja som behandlat med bakterier så det jäst, blandat med smörolja ooch kryddat med kanel. Hö-wa.

Efter det ska jag i alla fall till gymmet för att träffa Sanja, blivande bodypumpinstruktör som ska på utbildning i helgen. Vi ska gå igenom lite förberedelser och teknik, det ska bli roligt! När Martin slutat sedan kommer han till gymmet och då ska vi träna. Det ser jag fram emot! Dessutom är jag ledig imorgon också, så himla skönt.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback