call of kthulu

Sitter på jobbet och dör chili con carne-döden. När jag är hungrig äter jag på fyra minuter. Och sedan mår jag dåligt, haha. Aja!

Så här hård dag hade vi på jobbet igår..




Mohammed gjorde en mask...

Vi rockade stängningen igår, jag slog personbästa och var färdig på kontoret tjugo över nio. De andra hade inte haft möjlighet att förbereda lika mycket som jag så vi hjälptes åt i restaurangen sedan och var klara klockan tio. Idag hoppas jag att vi kan vara klara runt halv, det är nog inte omöjligt!

Igår efter jobbet mötte jag Martin på gymmet. Vi körde bröst ich triceps och det kändes grymt. Skippade de övningar som var påfrestande för axeln men klarade dips förvånansvärt bra, bättre än någonsin faktiskt. Så sent en lördagkväll är det i regel inget annat folk där, så jag boostade självkänslan genom att träna utan tröja. Det var roligt att främst se min mage i spegelväggarna med gymmets fördelaktiga belysning.







Älskling!


Passade även på att fotografera min rygg in action.


I viloläge..


Och in action!


En liten energikick mitt i natten, efter ett slitsamt pass. Jag har inte köttat bröst och triceps ordentligt på månader. Jag tar det försiktigt och ser att kroppen hänger med! Spänningarna över bröstkorgen måste lossna lite i takt med att nedre delen av trapezius, mellan skulderbladen, byggs upp. Så jag inte blir sned i kroppen, igen.


Vi kom hem halv två och jag var så trött att jag mest ville bara stänga av bilmotorn och somna på plats. Men istället fick jag städat lite och somnade sedan i Martins säng, precis som jag gjort varje natt i en veckas tid. Jag vaknade mitt i natten och var så trött att det gjorde ont överallt, gick på toa och sedan gick jag och la mig bredvid Martin igen. Han reste sig demonstrativt och gick in till min säng och la sig där. Jag fattade ingenting men det visade sig senare att det var han som väckt mig och bett mig gå, men det hade jag inget som helst minne av, haha. Han kom i alla fall tillbaka några timmar senare och la sig hos mig igen så jag tror jag är förlåten.


På väg till jobbet, denna soliga söndag!

Så nu har jag ungefär fem timmar kvar. Sedan är det officiellt semester! Jag hade tänkt gymma ikväll och sedan ska jag försöka att inte stressa ihjäl mig med alla måsten inför avresan.. Det kommer bli en utmaning. Tagga, tagga, tagga!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback