son of a gun

Martin är hemma och världsordningen är återställd. Sent som fasen men tillslut mötte jag upp honom där på den mörka stationen i Strömstad. Pussade ihjäl honom och på väg hem klämde jag sönder hans lår. Ord kan inte beskriva glädjeskutten från mitt hjärta den kvällen!

Jag hade bett Martin ta en sväng till Gamla Stan och SF-bokhandeln när han ändå var i Stockholm. Butiken hade tydligen blivit vattenskadad men de hade ändå delar av butiken öppna, så jag fick det här!





Samt dessa från Body Shop!


Tack snälla älsklingen. Hjärta osv.

Vi sov ungefär tre timmar den natten. Martin var hemma väldigt sent men ändå skulle jag upp klockan sex morgonen efter, för att åka till Uddevalla Bröstmottagning. Jag hade först bett honom följa med men där och då hade jag faktiskt tänkt åka ensam. Med tanke på hur trött jag var ville jag inte tvinga med honom också. Men han var ändå guld och gjorde sig i ordning på fem minuter när jag väckte honom för att säga hejdå.


I bilen redo för Uddevalla! Åkte faktiskt i god tid för en gångs skull men det innebar också att jag skippade frukosten.. Mycket dumt. För jag fick så ont i magen när jag väl åt sedan.

På mottagningen gick det bra. Tack goda gud. Jag fick genomgå mammografi, ultraljud och tillsist träffa en kirurg som kände på knölen. De konstaterade att det var en knöl som bestod av vävnad och ingenting annat.. Så himla skönt att få svar på sina frågor och en genomgående undersökning. För en gångs skull. En av sköterskorna sa "så grattis, nu får du åka hem och fira" och det var så mysigt att höra, vad bör väl firas om inte att man är frisk? Så fira gjorde vi absolut! Vi gick runt på gatorna i Uddevalla för att leta upp någonstans att äta. Först tänkte vi äta på tacostället som PJ visat mig, men de hade inte öppnat så vi gick till ett café vid torget. Där de bara säljer hembakat och hemlagat. Alltså... Det var himlen på jorden!
















Världens mysigaste lokal och underbar mat och fika, helt blown away blev jag. Vi köpte mer än vi orkade äta och dricka och lite till, åt lite av allt och dog av lycka. Jag fick så oerhört ont i magen men annars var det helt underbart. Lejas café tror jag att det hette. Kolla in det om ni har vägarna förbi Uddevalla någon gång, det är ett måste!



Efteråt handlade vi en massa flapjacks på Life, och bilade sedan hemåt. Martin var bäst i hela världen och höll mig sällskap TILL Uddevalla så det gjorde mig inget att han sov på vägen hem. Med min hand i sin. Vi var båda helt utslagna och när vi kom hem var det bums i säng för knappa timmens sömn innan det blev dags för jobb.


Taggad tjej...

Igår gick vi båda också stängning, en rätt så jobbig sådan. Det har varit megamycket att göra på kvällarna så vi har suttit i skiten big time.. Men vi var glada ändå.


Sheriff..

På min rast passade jag på att smita bort till Bodypower. Jag skulle köpa ett flak Celsius men de sålde även 12-pack med Questbars så det blev liiiite mer..




När vi kom hem fick vi äntligen tummen ur och bokade flygbiljetter och hotell inför nästa vecka. Semester i Amsterdam. Jag längtar ihjäl mig! Vi hittade ett vandrarhem som hette Bob's som verkade aschill.. Billigt, för ungdomar, stans billigaste öl och avslappnad stämning aka det är okej att sitta och röka på i receptionen typ. Vi övervägde det stället eftersom det var en sjättedel så dyrt som andra alternativ, men man var tvungen att vara mellan 18 och 30 år, haha. Stackars Martin, min gammelman.


I morse hoppade jag upp ur sängen tidigt för att möta Sanja på gymmet klockan åtta. Hon ska komplettera sin bodypumpinstruktörsutbildning och jag skulle hjälpa henne lite. Passade på att inviga mina nya, dödligt snygga träningsbyxor!





Körde sedan trettio minuter högintensiv kardio innan jag åkte hem för att mysa med Martin i en timme och sedan åka till jobbet. Och nu är jag här! Längtar så tills helgen är över och semestern är här.. Men först är det att ro detta stängningspass i hamn och ett träningspass, sedan allt en gång till och SEDAN jäklar!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback