time's a song

Det är så tråkigt när det går så här, så långt som fem dagar mellan uppdateringarna.. Men det blir så ibland, man prioriterar inte skrivandet. Särskilt inte när man jobbar måndag till fredag.. Men, så länge jag har bilderna så är minnena tillräckligt väl förvarade!

Recap av förra veckan.



Jag fick min tredje Glossybox. Hyfsat schyssta grejer den här gången men jag måste säga att jag börjar bli smått trött på alla dessa skin moisturisers med ny formula. Gah.



Men gerbilerna blev glada för kartogen i alla fall!



Provade köra bröst och triceps för första gången på eeeevigheter. Det gick förvånansvärt bra! Kände efter ordentligt och provocerade ingen smärta alls.. Dock så kände jag av det i skulderbladen dagen efter som träningsvärksliknande. Men så länge det inte gör ont under tiden jag kör tänker jag testa mig fram med lätta vikter. Och nytt besök hos kiropraktorn är bokat, snart ska väl den här "skadan" vara förbi.. Jag känner ju efter så förbannat mycket hela tiden, tror faktiskt jag skulle "läka" fortare om jag glömde bort att jag varit skadad. Man nojar ju ihjäl sig för minsta lilla nu.



Jobba öppning innebär tidig morgon. Jag gick upp extra tidigt för att hinna äta frukosten i lugn och ro samt fylla i lite papper för att börja abonnera på Fritt Flyt, Omega-3 med vitamin D i samma kapsel. Har hört riktigt bra grejer och hakade på ett prova-på-erbjudande. Hoppas det blir bra!



Efter att jag och Martin gått öppning ihop (vilket vi gjorde både torsdag och fredag) tog vi båda dagarna en liten PWO-matstund när våra pass var slut. På torsdagen lyxade vi till det med riskaka, jordnötssmör och lågkalorisylt.. Och Celsius, så klart. På fredagen bjöd han mig på Subway. Mhm, mhm, mm.



Vi taggade till för gym och på torsdagen körde vi ben, och här körde vi axlar, lats och biceps. Kändes sjukligt bra, med skadan i åtanke! Dock så körde jag inte många set av varje övning, utan försökte variera rörelserna så mycket som möjligt men samtidigt trötta ut musklerna.. Träningsvärken satt som en smäck men kroppen var med på noterna!



Martin jobbade helgen men jag var ledig båda dagarna.. Det har inte varit tillräckligt fint väder för att ligga ute och sola och det var tråkigt men då har jag ju kunnat göra andra saker med gott samvete istället. I lördags gjorde jag inte så mycket annat än städade och grejade, kollade typ fyra avsnitt House of Cards. Och byggde mat! Det ser ganska gott ut men det var det inte, haha. Nyttigt i alla fall. Fullkornsris med rostbiff, BBQ-sås, spenat och broccoli. Var sedan på gymmet och körde kardio och lite mage, gav en hint av träningsvärk idag.



På kvällen bakade vi nyttiga kokosbollar och myste ihjäl oss framför Black Swan. Det blev en tidig kväll, vi båda somnade strax innan midnatt och sov stentungt i samma säng heeela natten, för ovanlighetens skull.



Så imorse for vi båda upp strax efter åtta! Åt fruksot, kollade på HoC och sedan åkte Martin till jobbet. Jag låg kvar på soffan och bara myste i typ tjugo minuter innan jag ckså tog mig i kragen och städade, tog hand om tvätt och disk och gjorde mig i ordning.




Hade på mig min nya klocka som jag fick hem för ett tag sedan. Dööösnygg!



Och kände mig allmänt rå överhuvudtaget. Kolla som mina lår växt till sig.



Ut i det fina men lite halvkyliga vädret!



Tog en sväng till Statoil och köpte en cappuccino (löööving it), keso, nya BODY samt en biltvätt. Bort med all pollen, som jag för övrigt är otroligt glad över att jag inte är allergisk mot, som så många andra..
 


Spenderade sedan resten av dagen hemma på Söle! Myste med katterna som börjat må bättre nu, Signe hade fått ett monstersår på ryggen men det verkar läka fint, Angelika är duktig på att behandla sånt där. Drack kaffe i solen, träffade farmor, spelade Zelda med Simon, tvättade bilen och tittade på farmins senaste projekt. En riktigt välspenderad dag med allt och ingenting!

 
När jag åkte hem sedan följde farmin efter med min älskade byrå i bagaget. Äntligen är den på plats! Har under kvällen målat lite skavanker och inrett lite och känner mig så himla nöjd och hemma.

Livet känns bra nu, stabilt och innehållsrikt. Just nu är jag dock väldigt uppstressad då jag aldrig någonsin behövt oroa mig för att mina schema på Max och gymmet ska krocka på måndagar. Chefen har lagt mitt schema så jag aldrig behöver jobba kväll på måndagar (eftersom jag håller pass på gymmet då), och för ett tag sedan fick vi nytt schema och i samma veva tog jag en paus från bodypumpen. Nu när jag återupptagit den tänkte jag inte på schemat utan var helt säker på att jag gick öppning.. men såg nu att jag går stängning! Kalabalik! Jag har ju verkligen utannonserat att vi kör igång imorgon så jag kan verkligen inte ställa in. Har ringt runt till arbetskamrater och väntar just nu på svar men gudars så stressigt det känns i huvudet, måtte det gå vägen..

Är nöjd över att vara tillbaka på gymmet med kanske inte problemfri kropp men åtminstone betydligt mindre besvär än tidigare. Känns som att kroppen svarar bra på träningen och att jag äter rätt. Många har ju gått och blivit sjuka i både det ena och det andra men jag har klarat hålla mig frisk väldigt länge nu, peppar peppar. Vi är på väg mot varmare tider och snart är det dags för en veckas semester, inte mig emot att tiden går fort tills dess!

Nu ska jag laga mat och försöka njuta av kvällen tillsammans med min älskade Martin. Förhoppningsvis kan jag samla mig, ta några djupa andetag och så ska nog morgondagen lösa sig alldeles finfint. Äntligen måndag!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback