photograph

Jag ska inte ljuga. Jag har utan tvekan haft en av mina svagare dagar. Vaknade på fel sida och kunde liksom inte vända rätt på dagen riktigt. Hade mycket i huvudet men oerhört jäkla lite motivation till någonting alls.


Behind the scenes av Martins instagrammande.. Yeah that's a verb. Lördag morgon. Taggade inför vad jag trodde skulle bli en riktigt skön men ändå produktiv helg, ensam större delen av tiden. 


Efter att ha lämnat Martin på jobbet tog jag hans bil och körde hem till Söle eftersom farmin skulle göra oss världens största tjänst och laga länkarmslagringar som var trasiga.. Det var ett ganska stort projekt och jag höll honom sällskap i garaget nästan hela eftermiddagen.


Jag lånade Angelikas bil för att åka in och handla middag. Kycklingfajitas så klart. Passade även på att köra veckans sista pass på gymmet, lats och axlar. Jag hade nyligen ätit ganska mycket kvarg så magen var i uppror och jag fick sura uppstötningar när jag lyfte för tungt så jag fick ta det ganska piano.. Effektiv lyckades jag vara ändå.


Farmin blev klar med bilen, vi åt middag och jag åkte hem. Jag hade fått med mig vår beställning av Simons jultidningar, samt ett vykort på posten från William! En av mina andra småbröder som jag inte nämner så ofta, han bor med mamma nämligen.


Våra böcker..


Vykortet jag fick av William, satte det på anslagstavlan bredvid Simons teckning av Tandlöse.

Så igår fick jag utan tvekan inte alls särskilt mycket gjort. Så jag hade hoppats på att få ta igen det idag men icke. Jag sov ganska länge, för jag känner mig fasen inte utvilad när jag vaknar. Tror det är mycket gerbilerna som stör med sitt oväsen.. Överväger att göra mig av med dem faktiskt. De verkar vara så understimulerade och vi har liksom inte riktigt tid att ta hand om alla sju.

Jag var inte alls glad idag. Ville inget annat än stanna innanför dörren i pyjamas och spela tv-spel hela dagen. Men jag hade en del grejer som behövde göras, ingen motivation överhuvudtaget och allt som kunde gå pt skogen gick åt skogen också. Vattentrycket i kranarna sinar och stundvis finns det inget vatten alls, tvättmaskinen kräks ut vatten så jag måste moppa hela badrummet och vi har nästan ingen mat hemma och jag har 30 spänn på kontot, när jag skulle laga mat fick jag byta kläder efteråt för stekpannan spottade så mycket olja och fisken fastnade till ett halvcentimeter tjockt lager sot i stekpannan som inte gick att få bort. Allt detta är naturligtvis småpotatis men just idag hade jag inte tålamodet alltså. Jag skulle egentligen ta formbilder och skicka de plus min vikt, till min PT idag men jag raderade dem. Vågen visade minus och på bilderna såg jag så fruktansvärt less ut att.. Nä. Jag tog så hårt på att jag inte gjort framsteg att självkänslan sjönk och jag vill hellre vänta någon dag eller två tills jag har liksom samlat lite jävlaranamma och är redo att passera denna milstolpe och sätta gasen i botten igen. Hur svårt ska det vara att äta tillräckligt egentligen?

Trots allt detta tog jag mig ut till Söle för att fira fars dag med familjen. Hade med mig två små presenter till farmin..


Och det bjöds på fika..


Det var mysigt att träffa familjen men också påfrestande med två högljudda syskon. Det ena missnöjd och gråtandes med sitt "Nej! Aldrig!" och den andra bara exalterad över att få berätta allt om Minecraft och Lego. Det är tur jag älskar er alla andra dagar. Summasummarum blev dagen ändå bättre än den var innan.

Jag brukar kunna vara positiv men den här helgen har varit otroligt otillfredsställande. Jag har fått umgås med familjen i alla fall och det är inget jag är bortskämd med.

Ser i alla fall mycket fram emot att få börja en ny dag imorgon, även om det innebär tidig morgon och jobb. Nu ska jag somna i Martins säng. 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback