go!

Det var en go start på söndagen jag fick. Hähä. Försov mig ganska rejält, vaknade tjugo minuter innan det var dags att börja jobba. Skickade iväg ett sms till Barham och utan att stressa blev jag ändå bara fem minuter sen. Fick med mig frukost och allt. Dagen i sig gick sååå segt och när passet var slut mötte jag upp Martin för lite nödvändig shopping och ett stopp på Honeycomb..


Så himla söt, haha.



Vi åkte sedan till Söle för att farmin skulle greja med Martins bil som ska besiktigas imorgon. Vi drack kaffe och pratade med farmin en stund, lämnade bilen och åkte hem.


Måndag var ledig dag för mig och eftersom UPS skulle hämta min dator var jag tvungen att vara här när de skulle dyka upp, någon gång mellan 11 och 16.. Jag hade i alla fall en mysig förmiddag med Martin, första på länge kändes det som. Jag gick hemma och grejade, tog en lång dusch och vattnet försvann i 30 minuter när jag stod där med schampo i håret och tvål över kroppen.. Bland annat. Så mycket mer än så hände inte under dagen. Inte ens UPS dök upp. Efter att ha ringt och pratat med dem två gånger ringde de upp mig runt sex på kvällen och sa att de inte ens kör i mitt område.. Så jag hade suttit hemma och väntat elva till sex när de inte ens varit på väg. För min del var det egentligen ingen big deal men jag nämnde det ändå, att de borde se över sina rutiner och vem som har tillgång till vilken information för jag kan tänka mig att en annan kunnat bli vansinnig.. Jag ringer och bokar leverans och får bekräftat tid och plats, av dem, och sedan ringer de efter att jag pratat med dem ytterligare två gånger och ger mig helt annan information. Nåväl. Inte hela världen. Jag såg i alla fall till att vara jättetrevlig ändå, man ska komma ihåg det när det kommer till service att vad som helst kan hända vem som helst. Den på andra sidan är bara en människa även om han eller hon inte levt upp till dina förväntningar. Man har inget att förlora på att fortfarande visa respekt.. Och för det mesta innebär att gapa och skrika mest att slakta budbäraren och inget annat. Oftast är det inte den som framför de dåliga nyheterna som är ansvarig för det som gått åt skogen. Tro mig.

Men vet ni vad? Trots UPS-incidenten och att vattnet försvann och faktiskt ganska många andra saker som inte gick så bra under dagen, så valde jag att inte ha en dålig dag ändå. En tragedi är när en utav dina nära och kära blir sjuka eller går bort. Praktiskt taget allt annat löser sig. 

På kvällen blev det dags för bodypump och jag var ganska otaggad faktiskt.. Jättetråkigt att stå där och känna att man inte är entusiastisk men å andra sidan är det nog bara jag själv som kritiserar min instruktörsroll. Nya tag nästa gång.

Åkte sedan till Nordby för att hämta Martin när han slutat jobba.. Eftersom jag väntat på UPS hela dagen kunde vi inte träna på förmiddagen utan tog det efter stängning istället. Något som faktiskt var standard för oss förr, att träna jättesent, alltså runt midnatt. Martin hade en heeeelt annan dygnsrytm då. Trots att det var sent så fick jag till ett bra pass bröstrygg och totalslocknade efter kvällsmaten sedan..


Idag var det nya pigga tag och det första målet var att ta mig upp tidigt för att få pli på dygnsrytmen! Sagt och gjort och inte bara det, jag vaknade upp till ett minusgradigt Näsinge och det var så vackert ute! Blev alldeles pirrig i magen av påminnelsen om att det snart är december, julstämning och snö.. Åh. Pyjamas, tjocka och supermjuka strumpor var på, värmepumpen på och fåglarna åt på maten jag hängt ut åt dem (som ramlat ner, haha). 


Bestämde mig för att sätta upp de sista juldekorationerna trots att det är några dagar för tidigt.. Men jag kan inte hålla mig! Bara december känns som så kort tid..

Vi åkte till Skee för att möta upp Flygfrakt som UPS anordnat åt mig, lämnade över datorn och åkte sedan för att hämta Martins bil. Farmin alltså, kan inte räkna på båda mina och Martins händer hur många gånger han hjälpt oss det senaste året.. Funderar på hur jag ska tacka honom. Hm.

Vi åkte till gymmet och rockade legday! Jag tog en omväg till Statoil och Ica för att tanka samt köpa kokta ägg och tonfisk, sprang in i Mika på vägen och gav henne skjuts.. Kom till gymmet en halvtimme senare än Martin och såg då att jag hade hans gymbag i min bil. Oops.

Jag hade i alla fall en megabra stund på gymmet, bortsett från att jag sträckte mig lite i höger skinka när jag körde astungt på benpressen.. Haha. Riktigt roligt pass!

Följde sedan med Martin till Nordby och handlade lite, åt mat och fick sedan äntligen åka hem för att ta vara på det sista utav mina lediga dagar. Ägnade dagen åt att fixa och dona, tände ett nytt gravljus för min älskade Ben, städade lite och lagade mat.. Potatismos! Bara mosade potatisar med vatten, salt och peppar. Så enkelt men så gott. Tillsammans med två lättpanerade torskbitar. Jag hade tänkt spara den ena tills imorgon men det slank ner alltihop. Har spelat lite Dantes Inferno och kollat Walking Dead. Min lediga dag börjar närma sig sitt slut men nu jobbar jag bara tre dagar, sedan har jag och Martin fått ledigt för vi ska på Fitnessfestivalen! Sedan jobbar jag en dag, sedan är jag ledig två, jobbar tre, ledig två.. Det går ingen nöd på mig alltså.


Satte upp min nya julstjärna. Må den lysa hela vintern och ständigt påminna oss om mitt fantastiska tålamod samt att aldrig köpa julstjärna från Rusta. Haha.

Hoppas att Martin kommer hem snart och att han återhämtat sig från den brutala huvudvärken han hade förut. Stackars hunbun.

Imorgon ska vi upp tidigt för att besiktiga hans bil och på kvällen går vi stängning. Jag ska egentligen ha vilodag från gymmet men vi får se vad dagen har att erbjuda.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥ säger:

Jobbigt när dagen går så segt...

2014-12-02 @ 09:55:21
URL: http://evahle.se
Trackback