predator

Dags att uppdatera den här stackars bloggen. Jag åkte till Åmål för att hämta min mamma och William, köpte lite proviant på Statoil. Det första jag handlade för lönen, säger vem en del om mig..


Hade en mysig åktur tillbaka till Strömstad, vi pratade och lyssnade på Peter LeMarc. Vi handlade på Ica och väl hemma sedan lagade mamma mat till mig! Fläskfilé med pepparsalami, soltorkade tomater och sås på grädde.. Med kokt potatis och ruccolasallad, aaah det var så himla gott!


Jag och min lillebror William, så mysig kille!


När jag sedan skjutsat dem vidare och kommit hem hade jag några timmars ensamtid. Så jag tog faktiskt fram FFIX och spelade i fyra timmar, drack te och åt protein peanut buttercups. 


När Martin kom hem åt han mat och jag gjorde en smoothie på en himlans massa kiwi som låg och blev dåliga. Med frysta hallon och en skvätt Loka.


Dagen efter var jag ledig och hade på agendan att åka till Uddevalla och träffa min kompis PJ! Alltid lika roligt att träffa henne!

Vi var på Espresso House och fikade. Det var strax innan stängning, mycket folk, stökig servering, och tjejen i kassan var ny på jobbet och körde sin första stängning ensam.. Stackars var alldeles ihjälstressad, de hade ingen ren disk och allt var kaos. Tillslut kom en annan tjej ner till hennes räddning och de lyckades styra upp det men det var ändå.. Ah. Vi dricksade de tvåhundra spänn innan vi gick. För att visa våra sympatier och uppmuntra ihärdigheten.


Vi tog sedan en sväng till IKEA där jag bara handlade lite småsaker, en ram, ljushållare, värmeljus, sängkläder.. Och en present till PJ.


När jag kom hem grejade jag lite i huset och satte i ordning grejerna jag köpt.. Äntligen fick jag upp den här postern från BlueBox!


Den här bilden kallas balance. Och så är det en talgoxe på. Det tilltalar mig.

Igår jobbade jag en tung öppning, tog sedan en sväng till Söle för att byta till vinterdäck på Martins bil och efter det lyckades Martin släpa med mig till gymmet. Är glad att han gjorde det för jag fick till ett megagrymt pass axlar och lats!




Imorse vaknade jag runt klockan sex för att gerbilerna gnagde...... Jag var inte så trött så jag låg och drog mig ett tag innan jag gick upp för att ta nya formbilder till PT-Emelie. Jag ser så himla liten, knubbig och klen ut på de bilderna, haha.. Så jag tog en lite roligare bild för att ge självförtroendet en knuff.


Har gått upp nästan tre kilo på en månad. Det både syns och känns!

Åkte till Bohuslinden klockan nio och efter det åkte jag till gymmet och åt lite mellanmål.. Tre ägg.. Xtend.. Celsius.. Och laddade för bröstryggsmos!


Passet gick bra det med, inte många tunga övningar och det känns lite tråkigt men var nog bra för formen idag var inte den bästa. 



Efter gymmet bilade jag till Nilsson Bil för att göra en fyrhjulsinställning på bubblan. Efter tjugo minuter kommer de ut och hämtar mig, visar mig in i verkstaden och pekar ut typ 6 andra fel på bilen som måste åtgärdas innan för att hjulinställningen ska vara till någon nytta. En tidigare ägare har nämligen kört över (!) en betonggris så ena däcket back slits väldigt snett.. Det visade sig vara en trasig bakaxel. Bland annat. För detta tog de 600 spänn och det var lite det här jag befarat, att det var något annat problem än vad vi trodde.. Men farmin menar att alla punkter går att åtgärda i hans verkstad.

Så jag åkte till jobbet onödigt tidigt och har suttit här och bara chillat. Men nu är det dags att påbörja mitt stängningspass. Hoppas jag kommer hem tidigt och kan spela en massa tv-spel ikväll... Samtidigt bävar jag lite för att åka hem ikväll, tror vår gerbil Ben var inne på sina sista andetag imorse. Han bara satt alldeles blixtstilla, jättekonstig form på magen, blundade hårt och vägrade äta.. Älsklingen är gammal nu, men han har onekligen haft det bra. Väldigt bra.

Avslutar med denna idag:

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback