anywhere


Soleksem och heldag utomhus i Spanien är inte den bästa av kombinationer. Men sedan så är jag också ruskigt dålig på att smörja in mig och i sådana lägen är det inte värre än att man har sig själv att skylla!


Igår var vi ensamma hemma under förmiddagen och skulle sedan bila ut till en bouletävling för att se när Martins föräldrar spelade. Men efter att ha virrat omkring med en helt okej vägbeskrivning men absolut inga hjälpande vägskyltar så fick vi åka hem och bli upphämtade istället. Det stundade nämligen middag på en svensk restaurang!


Efteråt tog jag och Martin bilen och gav oss ut på nya äventyr och besökte ett nybyggt, jättestort köpcenter. Martin letade skor och jag mest fönstershoppade.. Vi köpte en liten tekanna och te till hans föräldrar och mumsade på varsin belgisk våffla, annars var det inte så mycket mer spännande än så. 


På kvällen sedan korkades det upp en flaska vin, dukades fram kex med ost och korv och ett spel Tusen. Jag råkade få i mig sex glas vin ungefär, tro mig när jag säger att det var lite väl mycket, haha. Jag mådde ingen höjdare när jag skulle sova och höll mig vaken för att få nyktra till en stund.. Men det var en väldigt trevlig kväll!


Idag direkt efter frukost åkte vi för att spela äventyrsgolf!




Jag tyckte att jag spelade ännu sämre än sist men fick egentligen fyra poäng mindre.. Det roliga är att jag ändå kom på tredje plats av fyra spelare! (För vi hade en delad andraplats...)


Nu har vi kört tre omgångar boule och jag har verkligen kaxat ihjäl mig.. Kommer få äta upp det här inom kort.. Jag har blivit en så himla dålig förlorare sedan jag kom hit, haha!

Nu ska jag och min supersolbrända kropp flytta oss från den härliga kvällsluften på yttertrappan och gå in en sväng. Ikväll blir det pannkakor gjorda på mandelmjölk till middag och sedan ska jag och mitt hjärtas man till gymmet!


För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback