heat upon my skin


Bild ifrån när vi spelade golf sist.

Igår var en lugn dag. Vår första heldag hemma tror jag faktiskt. Vi vaknade i takt med att solen tittade in mellan gardinerna och jag myste ihjäl min kära Bowies, kärlekskrank som jag lätt blir.. Jag hade nämligen haft en mardröm om att Martin hamnat i fängelse och skulle vara borta i minst ett år. Vaknade gråtandes men överlycklig över att det bara var en dröm.



Vi åt frukost och begav oss till gymmet. Och jag insåg att jag tappat bort mina wristwraps, attans.. Hade väldigt ont i kroppen och axlarna främst så för mig blev det inger bra pass alls, men vad gör väl det. 


Men Martin rockade på!


Fast det var inte jättelätt att fokusera med en fluga på näsan, haha. 


Martin röstade för att stanna på hemmaplan hela dagen och så fick det bli. Så vi tog ett kliv utanför sovrummet och la oss på balkongen för att sova i stekhet sol och vindstilla, i inte mindre än tre timmar.. Barnsligt skönt var det. Vi blev sedan väckta när middagen var serverad, vilken lyx!


Vi utmanade Ewa och Helmuth på boule, vi har bestämt oss för att vi ska vinna över dem innan vi åker hem. Första matchen fick vi två poäng, nästa fyra och sista sex.. Så det gick ju framåt ändå även om vi blev utklassade.

Senare under kvällen fick vi besök av två vänner till Martins föräldrar. Det dukades fram ost, korv och vin. Det dracks en del och runt elva var jag helt slut och tackade för mig, och en trevlig kväll. 


Sov i Martins linne.. Älskar att ha på mig hans tröjor, de doftar så gott och man känner sig så liten men ändå.. Jag vet inte, jag känner mig hemma och trygg helt enkelt. 


Martin totaldäckade bredvid mig en stund senare, och snarkade så väggarna skakade tror jag.


Men idag var det daga att försöka ta sig till de där grottorna igen. Det är tur jag gillar att åka bil, haha.




I själva grottan fick man inte fotografera så jag har inga bilder därifrån, men det var häftigt att se! Grottan var 7 miljoner år gammal och en stalaktit växer en centimeter på hundra år. Det är helt vansinnigt när man tänker på det. 

När vi bilade hem fick vi ta del av en fantastisk utsikt över och från höga berg. Spanien är faktiskt världens näst bergigaste land efter Schweiz, så det fanns mycket att se.

Efter att ha åkt bil i typ fyra timmar idag görs det inte många knop i huset.. Snart blir det middag - kanin - och senare misstänker jag att det blir en omgång boule eller så.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback