pride

Andra natten i Spanien avnjuten! Vi sover i en jättestor säng och det är så mysigt att få sova ihop utan att bli dödad.. Bilder från resan hit i alla fall!


På planet från Landvetter, med kräkspåsen nära till hands. Jag hade medvetet sovit tre timmar bara så att jag skulle somna på planet, men icke..


Från min Instagram, för jag orkar inte berätta igen haha.

"What happens in Barcelona goes straight to Instagram. I guess.

Jag har bara internet i tio minuter till men ni ska veta att jag har världens anekdot till er. Vi mellanlandar i Barcelona och flygplatsen är som ett köpcenter. Vi har tre timmar på oss så vi går i butiker och kikar. På Zara hittar jag ett par byxor som jag letat efter, specifikt de byxorna.. Men jag vill spara på pengarna så vi går vidare. Två timmar senare upptäcker jag att min lingonvecka svikit mig och gått igenom byxorna big time! Katastrof! Jag springer in på skötrummet, drar av mig byxorna och ska tvätta dem i handfatet, det samlas vatten i byxbenen och forsar ut på golvet, den lilla fläcken jag tänkt tvätta bort resulterade i att hela byxorna var pissevåta och helt förtvivlad står jag och försöker torka dem med handtorken.. Martins mobil är inte på så efter typ 20 minuter måste jag dra på mig de fortfarande pissevåta brallorna och springa ut för att hämta in honom. Han hjälper mig, vi står där en kvart till och handtorken hakar upp sig, städerskan såg oss gå in på toan och bultar på dörren, tror väl att vi busar därinne. Helt förtvivlad och med fortfarande blöta byxor inser vi att planet är nästan en timme försenat, klockan är tio men Zara har fortfarande öppet så jag springer bort, kastar upp de där byxorna på kassan och bara ber till gudarna att jag har tillräckligt med pengar på kortet...... Fem minuter senare stängde de.

Det kändes förjävligt där och då men med facit i hand kunde det ändå ha varit så mycket värre. Prisa torra brallor. #honeywherearemypants"

Det löste sig yao.


Pizza och öl i Barcelona, tur vi hade så himla lång tid mellan planen. Fyra timmar nästan, skönt att slippa stressa (och ha tid att ta hand om byxincidenten)..


Utsikt från sista flyget. Så häftigt att se de brinnande nätverken - städerna - nedanför. 


Vi välkomnades hos svärpäronen Böwes med en pratstund och två glas vin.. Fy vad jag blev trött och sliten, det gjorde verkligen ont i kroppen. Men jäklar så skönt det var att ta en dusch och somna sedan.. Jag minns att jag tänkte att jag måste ha dött och hamnat i himmelriket. 


Vi sov ut, åt frukost och åkte för att kolla på Martins mamma som tävlade i boule. Måste säga att det var spännande! Ewas lag kom på fjärde plats av tjugofyra, bra jobbat!


Efteråt åkte vi till en restaurang för att boka bord till någon kväll framöver med show, häst och flamenco och grejer.. Och hittade en fågel som imiterade Samsungljud.


Drack kaffe..



Och avslutade dagen med att gå ut en sväng och fotografera och titta på naturen! Jag tog med mig systemkameran så bilderna kan jag inte visa än.. Men många av dem blev awesome.


Nu ska vi kicka igång dagen! Vi hörs!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback