we're alive

Igår bilade vi ytterligare över 30 mil sammanlagt.. Först styrde vi vår kos mot Guadalest, en pytteliten stad uppe i bergen. Bestående av och för turister, med en himlans massa trappor. Oerhört gemytlig om något trång stad, men vilken utsikt!



Efter Guadalest fortsatte vi bila längs krokiga vägar som aldrig verkade ta slut.. Verkligen inte för en åksjuk stackare som jag, hiho.

Slutligen kom vi fram till vår destination Fonts de l'Algar, hisnande vackra källor uppe i bergen. Ewa betalade en slant så jag och Martin kunde gå in och avnjuta vattnet på nära håll.










Vi gick längre än stigen och klättrade lite, tills vi kom till ett jättevackert ställe där vi dessutom var helt ensamma.




Martin ville simma mot forsen..



And off he went. 


På vägen hem stannade vi får att leta upp en bra restaurang. Jag hittade lax med potatismos och det var sååå gott, men portionen var oerhört liten och käket stängde efter att vi beställt vilket var olyckligt för mig som var väldans hungrig. 




Så vi tog en sista sväng till Villa Salada för att fylla ut magen med lite efterrätt. Jag var så trött på att åka bil alltså..



Idag är vår sista dag i Spanien och dagen till ära fick jag en sista chans att ta revansch i äventyrsgolf, jag som kommit sist med stor marginal alla gånger vi spelat.. Och vet ni vad? Jag vann! Jag spelade helt vansinnigt bra alltså, och tangerade banrekordet. Ett slag mindre hade jag slagit nuvarande.. Förargligt men jag är ändå sinnessjukt nöjd!




En förbättring på 19 slag jämfört med första gången vi spelade..



Vi åkte sedan iväg till stranden och käkade på en riktigt trevlig restaurang med världens största förrätt.. Haha.

Familjen Böwes sitter för närvarande och spelar Tusen och jag äter kex med Philadelphiaost, haha. Snart är det dags att packa och halv fyra inatt är det dags att stå upp för hemfärd. Fett. Najs.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback