spinning


Gårdagens preworkoutmat, mhm mhm mhm.

Körde ett grymt pass bodypump teamat ihop med Sanja, vår Rosa kväll till ära. Jättekul att vara tillbaka faktiskt, och som jag saknat henne!



När vi kom hem loggade Martin in på Facebook för första gången på två år. Han har skaffat Instagram också, haha. Så nu ska jag lära honom allt om sociala medier och alla oskrivna lagar, hähä. Ingen undgår dess klor. 


Idag stod bilbesiktning på schemat. Skoj skoj. 



Bilen gick inte igenom men det räknade jag inte med heller. Jag hann byta säkring, smörja en dörr, fylla upp kylvätska och spolarvätska som en sista finish. Som tur är, är det Martins bil så det är inget som behöver tynga mig ändå, om man får säga så.

Hemma sedan tänkte jag preppa mat inför idag och morgondagen men jag hade inget riktigt sinne för proportioner så maten räckte bara till dagens lunch och en halv middag.. Hur fasen ska jag kunna äta så mycket mat varje dag? Haha. Det ska bli gott.


Nu ska jag diska och ta min träningsvärk, resa rumpan ur soffläget för andra gången idag (älskar att jag tog en extra veckas semester bara för att kunna dega hemma) och göra jobbet åt Celsius som jag inte hann med igår. Samt försöka leta upp en ny laddare åt datorn för den verkar vara trasig.. Datorn är helt urladdad. Alltid är det nåt! Let's do this!



För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback