delicate



Vi avslutade våran riktiga slackerdag med att klä upp oss och boka bord på Park. Vilken bra idé måste jag säga! Deras burgare är sååå himla god, dock orkade jag nästan ingenting för jag hade ju inte ätit något på hela dagen. Magsäcken var inte stor..

 
Grumpy bun. 

Vi hade i åtanke att en film jag ville se började gå halv tio. Men middagen drog ut på tiden och jag ville hellre äta efterrätt så det blev ingen bio, men kladdkaka och kaffe istället!

 
Älsklingen bjöd på hela kalaset och när vi kom hem gick han med på att spela andra Amnesia igen. Jag var en väldigt bortskämd flickvän den kvällen, haha. Det är verkligen skräckblandad förtjusning hos mig när det kommer till skräckspel.. Jag tycker det är jättekul att titta på men skulle aldrig våga spela själv. Särskilt Amnesia är bara kul en kort stund sedan blir det för påfrestande tycker jag, men ändå vill jag fortsätta titta..

 
En mycket nöjd tjej.

 
Somnade sedan i Martins famn och låg och frös hela natten för att han på något vänster lyckats rulla in sig i täcket, haha. Men tacka vet jag pyjamasen, det var överkomligt bara för att få sova ihop som vi så sällan gör.

Måndag morgon gick jag upp ganska tidigt för att ta mig an dagen. Klockan nio åkte vi in till stan för lite ärenden och ett besök på Backlunds för att ladda upp inför gymmet. Marklyft, rumpa och baksida lår stod på agendan och jag var så vansinnigt taggad efter två dagar av inget annat än återhämtning. Jag körde marklyft tills jag trodde att jag skulle spy alltså! Lyckades få till två repetitioner på 90 kilo och på vägen dit 12 på 60, 10 på 70 och 6 på 80. Sedan vandrade jag ner igen och avslutade med 15 reps på 60, DET var jobbigt.

Fick väldigt bra kontakt med rumpistumpen och avslutade ett megabra pass med 5 minuters rullplanka.

 
Det var ett helt underbart pass, önskar jag kunde ha den här styrkan, energin och målmedvetenheten oftare.

Sedan tog vi vårt pick och pack och åkte till Nordby för en snabb shopping innan jobbet. Vi köpte även varsin sallad ifrån deras plockdeli och i vanlig ordning spårade det ut för mig..

 
Vad sägs om lite sallad till min kycklingsallad? Den ligger faktiskt underst..

Vi var hemma från jobbet strax innan elva och den ena var mer död än den andra kan jag säga. Men vet ni vad vi ägnade kvällen åt? Vi bokade flygbiljetter till Spanien! Så nu är det spikat och officiellt. Bara 4 arbetspass kvar innan det äntligen är vår tur att gå på semester efter att ha jobbat ihjäl oss under hela sommaren.. Jag hoppas verkligen att det blir awesome.

Nu tänkte jag försöka laga lite lunchlådor och snart göra mig i ordning för dagen. Ikväll väntar stängning.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback