dust or gold

De där lunchlådorna jag så ambitiöst tog mig an imorse? Ka-ta-strof! Haha!

Det är sällan jag får ett sådant ryck och får för mig att jag ska laga mat.. Jag jobbar ju på en restaurang inuti ett köpcenter så missar jag en matlåda en dag finns det goda möjligheter att skaffa mat på annat håll. Men imorse tänkte jag dänga in lite lax med salt och peppar i ugnen, koka fullkornsris och krydda med dill sedan är maten kirrad.. Men upptäckte att jag inte hade någon lax! När hände det senast? I vilket fall har jag en torskrätt som jag lagat en gång tidigare och planerat göra igen, och jag hade faktiskt alla ingredienser hemma så jag tänkte att jag kör..

 
Innan jag slängde in den i ugnen. Två bitar torsk med grön pesto, soltorkade tomater, riven ost och färsk broccoli. Såg ut att vara, och kändes, ganska lovande.

 
Efter tillagning såg det ut så här, haha! Besvikelsen alltså, men jag kunde inte annat än skratta högt ändå. När jag för en gångs skull faktiskt engagerar mig i matlagning så går det käpprätt åt fel håll.. Jag gav den ändå en ärlig chans men det gick bara inte, allt var bränt och fisken var så torr att den var som gummi. Nä fy bubblan alltså! Men det var ju värt ett försök i alla fall..

Jag var ändå i farten och duktig under hela morgonen och när frukosten var intagen åkte vi in till gymmet. Jag var så himla trött och väldigt otaggad, det tog ovanligt lång tid för mig att hitta gnistan.. Men tillslut kom den! Axlar och mage stod på schemat och jag rockade loss!



Jag biter mig ofta i tungan när jag tar i, ingen bra idé..
 
 
Avslutade hela passet med ännu mer sidolyft, fick väldigt bra kontakt idag.

Efter ett väldigt ojämnt pass rent intensitetsmässigt var jag ändå nöjd och belåten.


Sedan var det dags för oss att jobba stängning och det gick awesome, fast jag mådde lite halvtaskigt. Jag har fått i mig så lite mat idag och min kropp laddas verkligen ur på energi direkt.. MEN! Idag fick jag mitt kost- och träningsupplägg ifrån Emelie! Jag har inte hunnit titta igenom allting men jag är så spänd! Det kommer bli lite jobbigt för mig att kliva utanför komfortzonen och köra övningar jag inte är van vid, eller ett upplägg som inte alls liknar det jag har idag. Det kommer onekligen att ta tid att ta sig in i det och jag som är så otålig kommer behöva lägga ner extra energi för att behålla fokus. Imorgon gör jag sista dagen innan två dagars ledighet och jag ska försöka kolla igenom allt då, planera och förröka räta ut eventuella frågetecken och förhoppningsvis kunna köra igång i samband med semestern (som för övrigt nosar mig i nacken och gör mig stressad med tanke på saker som måste fixas innan vi åker). Det ska bli så jäkla kul att få börja bygga muskler på allvar!

 
Kvällens mellanmål för att slutspurta stängningen. AloeVeradrycken kan vara ett av det godaste jag någonsin druckit faktiskt!

I övrigt så har Celsius hört av sig och jag ska få ett litet specialuppdrag av dem.. Dessutom har jag fått material att börja öva inför audition för att bli GRIT-instruktör! Råkade även springa in i chefen på Bodypower och pratat lite om jobbmöjligheter.. Underbart att det händer lite grejer, måste jag säga.

Nu ska jag prova kesoyoghurt och kolla på The Strain. Vi hörs imorgon!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback