find you

Som jag degade hela söndagen.. Framför TV:n hela dagen med diverse smågrejer att pyssla med. Men runt tretiden blev det dags för mig att röra på påkarna, tog med mig våra röstkort och åkte in till stan för att hinna med ett pass rygg på gymmet innan jag mötte upp Martin för att svänga förbi våra vallokaler! Det här är första gången jag röstar för övrigt, förra gången hade jag några månader kvar till artonårsdagen när valet var.



#detärsexigtattrösta #hejaalliansen #dethärvarjulitetråkigt



Det hände inte mycket mer den kvällen.. Jag låg i sängen med datorn i knät och kollade på valvakan och försökte lösa ett metallpussel nivå två. Känner mig inte jättetillfreds med resultatet men helt ärligt så är jag så mätt på allt vad politik heter nu.. Vi lämnar det.



Våra gerbiler myste ihjäl varandra, haha.. Av någon anledning ligger de alltid  varandra, och nu slog de ihop sig alla tre.



Måndag innebar öppning, och att jag fick gå tidigare från jobbet för en sväng till Bohuslinden för att lämna prover på magen bland annat. Men framför allt innebar det löning. Gudars så efterlängtat.

Så efter ett helt underbart besök på gymmet åkte jag till Ica och handlade massa mat.



Och fyllde upp vår låda för godsaker, dvs. en himlans väldans massa torkad frukt och så där.



Jag hade en överraskning på G åt min älskade man som gick stängning.. Men innan det pratade jag i telefon med mamma en bra stund och tog mig sedan bara tid att insupa känslan i kroppen. Jag var endorfinkickad utan dess like alltså.. Jag hade kört en och en halv timmes marklyft + baksida lår + rumpa och avslutat med ett hårt pass bodypump med grymt bra deltagare. Tine kom fram till mig efteråt och talade om för mig att hon uppskattade mina pass mycket och det gjorde mig alldeles varm i hjärtat, tänk vilka värdefulla vänner jag fått via träningen!

Jag tog en dusch och gjorde sedan i ordning överraskningen, la den här utanför dörren..



Och inne hade jag förberett de finaste vinglasen med hallonkvarg, färska hallon och färska blåbär. Bredvid två glas med torkad kokos och papaya. Satt igång Tales of Xillia (som Martin velat spela med mig aslänge).. Han kom innanför dörren, såg på mig och sa "jag älskar dig så mycket". Vilken känsla.







Det blev en mysig kväll fast jag kände mig ledsen och besviken när jag totalkraschade av trötthet trots att jag önskat ge mer utav min tid.. Men jag kan inte hjälpa att sömnigheten smyger sig på. Som tur är har jag en väldigt förstående pojkvän.. Och idag hade jag egentligen tänkt gå upp tidigt och köra ett gympass innan jobbet, men istället gick jag in till Martin och la mig i hans famn och somnade om, sov i mååånga mer timmar och låg och pussade honom på kinden i vad som kändes som en evighet, men jag fick aldrig nog, haha. Fick ändå tagit mig en välbehövlig vilodag från gymmet, den första på en vecka faktiskt, och rusade sedan till jobbet för ett segt arbetspass..

Jag var galet hungrig och sugen på socker när jag slutat och bestämde mig för att bara åka till affären och go crazy. Helt utan hämningar och skam, hähä.



Nu har jag tagit en dusch och sitter och lyssnar på Celldwellers nya. Så vansinnigt, sjukt, jäkla bra! Åh Klayton, du är mannen i mitt liv.

Imorgon blir det öppningspass istället för mellanpass. Chefen är sjuk och det var tur i oturen för mig, för då kan jag ta hennes pass och sluta i tid för gym och jobb där.

Önskar er en awesome kväll och ännu grymmare morgondag!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback