i want it heavy

Här ligger jag i soffn, alldeles dåsig och med huvudvärk. Jag brukar inte ha ont i huvudet annat än när jag och Martin är lediga ihop, haha. Det beror antagligen på att vi mest sover, och varken äter eller dricker särskilt mycket överhuvudtaget. Efter den här veckan är det ändå skönt att få ha en sådan här dag, för jag är heeeelt slut.

Igår var dagen D kommen, release för nya bodypumpen! Jag vaknade strax efter sju, efter att ha snoozat och njutit av den lilla sovmorgonen jag fick. Sminkade mig och tog formbilder att skicka till en PT jag tagit kontakt med! Jag vet inte om jag berättat så mycket om det eftersom vi inte kommit igång på riktigt, men det kommer!



Råkade faktiskt bara trycka av den här bilden när jag justerade kameran, min mage var löjligt fotogenisk. Hähä. Mina första formbilder blev i alla fall så här:



Tanken är då att jag nu ska börja gå på ett kost- och träningsschema för att bygga muskler och öka i styrka. Jag känner ett stort förtroende för Emelie och det är därför jag vänt mig till just henne, trots att hon bor ganska långt bort. Emelie har en fantastiskt snygg kropp, och utstrålar samtidigt ödmjukhet och stor glädje för det hon gör. En helt otrolig tjej, som faktiskt vann Lucipokalen förra året. jag såg henne på fitnessmässan men vågade inte gå fram och hälsa..

Formbilderna i alla fall. Det känns inte jättekul att se sig så, helkropp, naket, inga filter.. Alla smådetaljer dyker upp och man är snabb med att kritisera. Men det är ju så man lättast jämför resultaten från vecka till veka och det här är faktiskt de första formbilderna jag tagit. Det ska bli så spännande att se var det här leder och jag är taggad!

Efter att formbilderna var tagna och frukosten intagen begav vi oss in mot gymmet!
 


Jag hade på mig min nya keps, dagen till ära!

Och när det var dags för pass gjorde jag en sidofläta och vände på kepsen.. Kände mig jättetuff!



Det kom inte alls många på passet, det var Martin samt våra vänner Vivian och AnneLine. Men vilket gäng! Självklart hade det varit roligare med nästan fullbokat pass men å andra sidan hade vi så himla roligt ändå. Varken jag eller Sanja hade övat tillräckligt (jag nötade in 6 låtar kvällen innan liksom) så på ett sätt var det skönt att inte ha världens största press på sig. Jag fixade ändå att köra mina 6 låtar utan fusklappar och det var så himla roligt!

Vi filmade oss fram till sista låten och jag kollade igenom filmen igår och tog några screenshots som verkligen fångade känslan på bild.


 










Jag brukar sällan le när jag instruerar, jag kan ha skitkul men ändå vara så fokuserad.. Men nu log jag hela passet rakt igenom, alla människor i rummet gav mig en sådan positiv energi tillbaka och det var så jäkla roligt att teama med Sanja igen. Det får vi göra flera gånger!
 


Älskar den här bilden.

Efter passet på gymmet begav vi oss till Backlunds, Martin och jag. Min älskade, är så tacksam över att han ställer upp och tar del av det jag gör så här, är med på mina pass och så. 
 
 
Vi åt  jättegod fika på Backlunds och åkte sedan hem med planen att åka in till gymmet för ett styrkepass på kvällen, men det blev inte så.

Istället spenderade jag halva dagen i sängen med dator och mobil och fixade och donade, vi kollade på film och spelade Amnesia: A Machine for Pigs och myste med glass och mat.

Idag har jag sovit väldigt mycket och försöker att inte göra särskilt mycket alls.. Det är skönt att kunna göra det utan ångest. Inte känna några måsten eller tvång. Och framför allt inte känna att jag är en dålig människa som sitter i pyjamasbyxor klockan fem, veckans tredje vilodag från gymmet. Jag laddar ur efter en intensiv vecka och laddar upp inför en kommande intensiv vecka innan vi äntligen tar semester.

Ikväll funderar vi på att käka middag på Park och sedan gå på bio. Vi får se. Är för övrigt så himla glad, de som följt mitt liv vet att jag länge haft problem med magen.. Förr hade jag kraftiga magsmärtor större delen av dagen, under en väldigt lång period. En veckas kur av medicin mot magsår och lite eftertänksamhet på hur jag äter, och nu har jag nästan aldrig ont i magen längre. Det är så himla skönt.

Överlag känns livet bättre än det gjort tidigare. Mindre press och stress, inte lika stort behov av kontroll och en betydligt gladare kropp. Tänka sig vad man kan åstakomma om man bara anstränger sig, och är medveten om att det bara är jag som kan förändra det som inte är bra i mitt liv.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback