badboi

Jag har begått ett väldigt stort misstag. Efter att ha varit fysiskt aktiv mellan tio imorse och sju ikväll så har jag lagt mig i sängen. LAGT MIG I SÄNGEN. Jag har hemläxa tills imorgon men jisses så trött jag är nu... Och sängen här på hotellet Barken Viking är gudomlig. Mer om detta sedan!


I fredags körde jag jobb tio timmar utan någon vidare rast eftersom vi hastigt och lustigt blev underbemannade. Sånt som händer! Så jag fick kasta i mig maten bakom hörnet inne på lagret, på lediga stunder. Funkade fina fisken. När jag slutat åkte jag hem för att fräscha upp mig samt hämta Martin för att sedan åka in till Göstases och äta mat samt lyssna på farmins band. Vi åt ute två dagar i rad, helcrazy jag vet.
 


Torskryggen var slut så jag nöjde mig med fish 'n chips. Det var väldigt gott!



Martins efterrätt.. Nomnomnom..
 


Och min efterrätt också. Fick lärt mig ett nytt engelskt ord på köpet! Cruuuumble.



Det var en väldigt trevlig kväll och en god middag, hade önskat att vi haft möjlighet att stanna lite längre men jag var verkligen tvungen att åka hem för att kunna få åtminstone 5 timmars sömn. Men vi var ju där i två timmar ändå, så jag är supernöjd med kvällen! Den fick dock avrundas ganska snabbt när jag kom hem för det var inte många timmar kvar tills det var dags att gå upp och göra sig i ordning för helgens utbbildning.



Klockan sex verkligen krälade jag upp ur sängen. Tog en dusch och packade, åt frukost och pussade Martin hejdå. Sedan bar det av mot Götelaborg! Tillsammans med min trogna Lil Bub!

Efter många om och men hittade jag rätt men jag har nog aldrig varit så kissenödig i hela mitt liv. Så olycklig tjej. Men när jag hittat till Strong Together så kändes det genast bättre! Vilken stämning! Hittade snart rätt och vi körde igenom passet ihop!



Kan ni se mig? Haha. Sjuuukt varmt men minst lika roligt! Så många spänningar som släppte efteråt, man kände sig lite lugnare och bättre till mods.



Sedan bilade jag till Nordic Wellness Exclusive ihop med några andra deltagare på utbildningen.. hittade ingen vettig parkering så nu står jag utan att ha betalat taxan från klockan arton. Ska ju stå där i väldigt många timmar till och antingen pungar jag ut 17 spänn i timmen eller så drar jag en rövare och ber till högre makter att jag inte får någon bot.. När jag kom till hotellet och hade duschat och dragit på mig morgonrocken såg jag att de sålde dagskort så man kan stå i Nordstan, men jag orkar verkligen inte ta mig an det projektet.. Att köra mer än nödvändigt i Göteborg är något som jag väldigt gärna undviker. 



Hotellet (båten) som jag bor på låg i alla fall mycket nära och bra!



Sååå skönt att äntligen få lite tystnad, och dra av sig kläderna som torkat in svetten 4 gånger om.









Det har även varit dåligt med mat idag.. När vi väl hade lunch var jag så nervös inför första presentationen av låten som vi skulle ha efteråt att jag nästan inte fick i mig någonting alls. Resten av dagen har jag bara småätit. Det fanns ingen mat att köra på hotellet så tack gode Nutramino för goodiebagen som jag fick på Nordic Wellness-eventet, där finns det lite att äta i alla fall även om det inte är särskilt kvalitativt.. ser så mycket fram emot hotellfrukosten imorgon!



Hade tagit med mig en påse proteinpulver och lagt den i en påse för säkerhets skull, ifall den skulle läcka. Synd bara att påsen i sig var hål i så ändå hade jag pulver i hela väskan.. Men måste säga att jag ändå blev glad för först trodde jag det var mitt svindyra puder. Haha.

Allt som allt är jag nöjd med dagen. Ju mer jag tänker på det desto sämre känns det inför imorgon, jag minns att det var likadant när jag gick bodypumputbildningen. Dagen innan den slutgiltiga bedömningen kändes det som att man presterat asdåligt och att det kunde ha gått så mycket bättre. Till en början kändes det ändå ganska stadigt, min presentation gick bättre än förväntat med koreografi och coaching men i gengäld var tekniken katastrof. När jag fick min feedback kände jag mig ändå nöjd för då vet jag ju exakt vad jag ska förbättra, men i efterhand känner jag att nej, Michael tycker nog att jag inte är riktigt redo än.. Jag var ju smart nog att avslöja att jag bara deltagit på bodycombatklasser ett tiotal gånger i mitt liv. Men jag ser ljust på morgondagen, det är ju en chans för mig att göra om och göra rätt och om jag gör det så kanske det räcker. Att man tagit åt sig och bearbetat sin feedback liksom. Jag blev så jäkla lycklig när vi blev tilldelade våra låtar.. Jag fick precis de två jag ville ha. Av alla låtar med fokus på sparkar kände jag att jag kunde behärska en utav dem. Den fick jag. Vad gäller låtarna med fokus på slag fick jag den jag kan bäst utav dem. Sjukt nöjd, och med det i beaktande så borde jag verkligen kunna sätta det alltså.. Men man vågar ju inte hoppas på för mycket. När jag gick pumputbildningen ringde jag Martin första dagen och sa att jag ville åka hem. Men ändå gick det ju vägen.

Så nu har jag fått landa och varva ner lite, så jag ska försöka öva på mina två låtar till imorgon, i bästa möjliga mån. Sjukt nervös. Men det hade varit så häftigt att få åka godkänd härifrån med tanke på hur lite erfarenhet jag har.. Ja, imorgon ska jag vara så jävla grym att Michael tappar hakan. Så det så.

Hörs imorgon hörni!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback