dark places

Åh jag längtar så tills jag känner mig återställd.. Och full av energi. Det är svårt att hitta något driv när man bara drar omkring.

I söndags fyllde Martin år och för mig blev det bara en tredje dag i sjukstugan. Men sin födelsedag till ära ville han inte göra något, inte ha någon tårta, ingen present.. Så även om jag inte hade känt mig så tillfredsställd med dagen om det varit min födelsedag så fick ju i alla fall han som han ville. Det är ju det viktigaste.

Vi spenderade hela dagen i soffan framför diverse TV-spel och serier. Åt en himla massa skräp och tog livet för vad det var. Ingen spännande dag som sagt, men han var nöjd.

Igår var jag ledig vilket antagligen var lika bra med tanke på att jag fortfarande inte är helt hundra.. Martin åkte till jobbet runt elva och då fick jag tummen ur att städa. Verkligen storstädade huset. Plockade i ordning, bytte sängkläder i båda sängarna, körde tre maskiner tvätt, skrubbade rent i hela duschkabinen, tog hand om all disk, gjorde rent hos alla gerbilerna, sopade altanen, dammsög och dammade.. Avslutade med en välbehövlig dusch. Och åkte sedan till Rossö för att äta middag och hänga med Ellen. Alltid lika roligt att se henne men det går alltid så lång tid mellan gångerna..

På väg hem tog jag vägen förbi affären och handlade lite. Jag hade nästan inte ätit någonting på hela dagen.. Jag har verkligen ingen aptit! Jag blir inte ens hungrig. När man är sjuk är ju egentligen då man bör äta som absolut bäst, för kroppen behöver näringen.. Men aldrig grisar man så mycket som när man ligger hemma. Vi har väl gjort av med typ 4 burkar glass, tre påsar chips, två storpack med choklad, tre pizza, tre färdiglagade rätter och en väldans massa läsk. Väldigt onödigt egentligen men tanke på att jag känner väldigt lite smak.. Haha.

Så att laga till middag igår köpte jag en påse nuggets.



Jag åt så sjuuukt mycket nuggets. Det var inte ens särskilt gott. Men mat i alla fall.

Jag hade köpt med två bitar budapestbakelse som present till Martin i efterskott och de fick han när han kom hem ganska sent från sitt stängningspass. Jag tvingade honom inspektera huset och ge mig beröm för mitt slit innan vi gick och la oss och jag kollade på Glee.. Kul helg.

Så idag är min femte och sista lediga dag för den här gången. Har svårt att vara hemma så här långa perioder men det var nog med den bästa tajmingen trots allt. Nu ska jag försöka få i mig lite mat och sedan ska jag till Tanum för den årliga HLR-utbildningen.. Inte det roligaste men det är en sysselsättning i alla fall. Imorgon ska jag börja jobba igen och jag längtar så tills jag kan komma in i rutinerna och fungera igen!

Ha det awesome i vårvädret!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback