get ready

Kul att se att läsarantalet per dag har nästan dubblrerats. Det är fortfarande inga siffror att skryta om men tycker ändå att det är häftigt att så pass många människor är intresserade av vad jag har att säga! Hade varit kul att veta vilka ni är!



Igår åkte jag som sagt hem till Söle efter jobbet. Jag passade mina småsyskon medan farmin grejade lite med min bil. Så mycket mer spännande än så blev det inte eftersom jag behövde skynda vidare till gymmet men det var kul att få träffa dem i alla fall! Och bilen går mycket bättre, haha.

För att slippa stressa med mitt bröst- slash axelpass så tog jag tillvara på tiden innan passet med att dra på mig mina nya bodycombatkläder och körde igenom halva passet! DET ÄR SÅ JÄVLA ROLIGT! Känner mig precis som när man är nykär ni vet, hela min värld bara kretsar kring det här. Jag längtar så tills mitt premiärpass som nu är spikat, söndagen den tredje maj klockan 19.30 i röda salen på Nordic Wellness i Strömstad! Kom om ni kan, det kommer bli så fruktansvärt roligt!




Efter bodypumpen var jag så himla slut, men full av endorfiner.. Och tanken slog mig att det är precis det här jag vill livnära mig på. Jag vill lära mig fler LesMills-koncept och i framtiden hade det varit så jäkla häftigt att få jobba för dem på heltid. Jag hittade en platsannons för jobb som gruppträningskoordinator och det är något som bara brinner inom mig vid tanken.. Men det är i Stockholm. Det känns lite väl häftigt. Tror jag ska söka ändå, för skojs skull. För första gången i mitt liv känner jag att jag har ett mer konkret mål.. Det är synd att det är ett väldigt smalt spektra. Att jobba åt LesMills på heltid som exempelvis utbildare är inte jättesannolikt att det händer, för det är inte så många platser till övers. Men jag ska hålla koll. Sanningen är den att jag själv egentligen vill instruera betydligt mer - och nå ut till betydligt fler individer - än jag gör idag. Jag har så mycket att ge! Men det är svårt att kombinera med något annat jobb. Men det är nog min dröm. Att få jobba mer djupgående med gruppträning. Och att bli föreläsare i personligt ledarskap. Jag älskar verkligen det jag gör. Har slängt ihop en spellista med alla låtar LesMills använt som jag har sköna träningsassociationer till. Det är en skön känsla som väcker någon passion innanför bröstet..

Kvällen igår blev inte lång i alla fall och idag gick jag upp kvart över sju. Stod och bara stirrade på klockan i säkert fem minuter. Jag hade inte sovit mina sju timmar, var trött som hjuling men jag ville verkligen få till ett styrkepass.. Ta tjuren vid hornen och sätta igång igen (det är alltid segt att komma igång efter ett längre uppehåll). Jag känner att jag tappat form och massa men det finns ingen anledning till att sörja det, det är ju bara att sätta igång igen.

Så efter de där fem minuterna av stirrande på klockan bestämde jag mig för att ta mig till gymmet. Motstod frestelsen att köra combat och körde istället bröst och axlar i en timme exakt. Inga tunga övningar eftersom jag kände mig lite ur form men desto mer fokus på kontakt och det tog ganska bra!



You don't get what you wish for, you get what you work for!

Till lunch blev det en caesarsallad med extra kyckling. Inte för att jag försökte vara nyttig eller så för jag avslutade lunchen med att pressa i mig en hel lyxshake med smak av päron som Max började med idag! Den var god som attan. Jag ångrar ingenting. Haha.



Nej, nu är det dags att handla lite snabbt och efter det bila hemåt och börja avrunda denna dag. Imorgon blir det återigen jobb 10-20 och förhoppningsvis ska jag väl hinna med ett gympass innan dess. Så får vi se vad denna kväll har att erbjuda!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback