still getting it

Dagens roligaste var när en kvinna jag aldrig någonsin sett förut kom fram och frågade om hennes son hade varit i butiken. Eh... nej?..

Igår trodde jag att jag skulle söka jobb under kvällen men det blev inte av. Handlade mat, städade, tog hand om disk, tvätt, lagade lunchlådor och tog en dusch. Sedan var det bums i säng som gällde för min del, jag var så trött.. Somnade halv tolv och gick upp kvart över sju imorse. Hade tänkt åka till gymmet men så kom jag på att jag eventuellt skulle jobba natt och då var det lika bra att ta gymmet mellan jobben istället. Så jag tog mitt täcke och la mig hos Bowies för lite sovmorgon!

Sedan blev det jobb tio till åtta och precis som alla andra dagar denna vecka går jag från jobbet med mer jobb än jag hade när jag kom dit. Varje dag skriver jag upp nya tider på en liten lapp. Inte för att mer och mer av schemat rullar ut men för att det var det där med att säga nej.. Det är inte så mycket att jag inte KAN, det är mer att jag inte vill. Jag tänker att äh det går bra och sedan ångrar jag mig som fan. Haha. (Fast jag sa faktiskt nej till att jobba på måndag. Inte dåligt.)

Denna helgen skulle jag egentligen bara ha jobbat 10-20 idag, och sedan 12-18 lördag och söndag. Men först så frågade en arbetskamrat från Cherry ifall jag ville ta hennes lördag och då tänkte jag att jag jobbar ju ändå inte så långa dagar så det är okej. Sedan hörde chefen av sig och sa att det krisade idag också. Jag sa helst inte men jag börjar ju ändå sent imorgon så.. okej. Sedan pratade jag med Sanja som inte mår bra alls, vilket innebär att jag högst sannolikt kommer få ta hennes bodypump på gymmet imorgon klockan nio. För att det där med sömn är ju överskattat ändå, eller något. Jag försöker att inte längta tills jag är ledig på måndag utan nu är det att leva i nuet som gäller! Är mest skraj att försova mig.

Nu ska jag klämma i mig den sista av det halvkilot kvarg jag försökt trycka i mig i en timme. Har stått och druckit Celsius päron som vi fick in idag och lyssnat på min LesMills-spellista. Myst. Nu mellan jobben blir det en sväng till gymmet och förhoppningsvis lite mat innan det är dags att lira blackjack på Laholmen. Och Terry kommer vara där! Fett najs.

Inatt sover jag antagligen hemma hos Sanja. Det blir bra för mig att slippa köra de där 25 minuterna till och från stan, inatt och imorgon bitti. Då kan jag ju ta vara på tiden och sova istället!

Är så sjukt glad att jag bara går mellanpass på Bodypower för annars hade det här aldrig gått tror jag.. Kan inte fatta att det här var standard för mig första året jag jobbade. Hur i helvete orkade jag jobba med bara 2-4 timmars sömn i kroppen varje helg?! Vissa dagar dygnade jag till och med och gjorde 5 arbetspass under samma vakna tid.. Vansinne. Nä man måste vara rädd om sig själv! Jag försöker undvika sådana här perioder men ibland slår det fel bara. Men jag lever på hoppet om att överleva helgen samt längtan till nästa söndag och mitt premiärpass! Gåshuden liksom sticks av förväntan.. Ha en awesome helg ni alla!

 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback