the chosen one

Äntligen måndag!

(För det är väl måndag idag..? Jag tror det.)

Idag var första dagen på säkert över en månad som jag orkade mig upp ur sängen och åka till gymmet innan jag började jobba klockan 10. Jag har försökt många gånger men det har bara resulterat i en störd sömn av första larmet och sedan snooz in i det sista. Men idag lyckades jag få till ett ryggpass, kändes helt okej.

Här är lite bilder på dagarna som gått. Jag vill förvarna er på att det är en himlans massa bilder på en katt..





Gosar i soffan. 



När någon står vid spisen vankas det garanterat mat!



Morgontrött..



All mat tål att provsmakas! Även proteinbars.



I torsdags följde jag med farmin och Angelika (som för övrigt fyller år idag, hurra hurra!) till NÄL för att farmin skulle opereras. Jag gick upp kvart i fem på morgonen efter tre timmars sömn.. Vi åkte dit, farmin genomgick sin operation (ballongsprängning i blodkärlen) och det gick bra. ♥ Vi höll honom sällskap ett tag till när han var färdig och efter det lämnade vi kavr honom eftersom han skulle övernatta på sjukhuset, och vi passade på att smita förbi Överby köpcentrum. Vi åt mat, jag handlade lite heminredning och vi bara umgicks. Det avr längesedan jag spenderade tid med bara Angelika så. Men det var en riktigt fin dag!





.. Men när jag kom hem städade jag lite grann och sedan kraschade jag i sängen med en Lana hos mig. Sov i några timmar extra, det var ljuuuvligt..



Mera bilder på Lana-gos!



Martin förklarar för Lana hur fint och vällagat kött hon snart ska få.





Alltid när vi äter mat..



Och sällskapssjuk däremellan!



Hela familjen ♥





I lördags tog jag faktiskt ledigt från jobbet, dvs. bytte mot nästa söndag.. För vi hade på agendan att åka till Norge och klättra igen, och alla som ville fick följa med. Eftersom hela kommunen verkade jobba den helgen så var det inte så många som kunde följa med. Vi fick med oss Elisabeth och Adis i alla fall!

Vi hade sån jäääkla tur med vädet, det var helt fantastiskt och över all förväntan. Vi klättrade alla banor förutom challengebanan.. TILL OCH MED DEN SVARTA! Jag tyckte det var lättare rent allmänt att ta sig igenom alla banor jämfört med sist.. Så övervägde jag länge den svarta, tills jag såg den och ett visst hinder som jag bara verkligen inte ville köra. Så såg Adis att det fanns ett alternativ runt den och då bestämde jag mig för att prova. Men vägen upp för stegen var sååå tung eftersom säkerhetslinan var så sjukt seg, man var tvungen att dra den med sig liksom, som ett extra motstånd. När jag kom upp till toppen var jag helt slut. Jag tvekade så länge vid första hindret men jag ville ju liksom inte klättra i stegen en gång till. Ju längre jag kom desto mer ville jag vända om men att gå samma sak en gång till.. nej.

Det var så sjukt utmattande och jäklar så rädd jag var. Men jag klarade det! Det gjorde vi alla!







Elisabeth på sista ziplinen! "Snareveien", haha.





Hur kan man misslyckas med timingen på en selfie? Det undrar jag..





När de stängde hade vi precis blivit klara och hamburgarna som vi grillat till lunch räckte in längre till.. Så vi åkte in till stan för att besöka glasserian och avnjuta magiskt mycket glass i hamnen och underbar eftermiddagssol.





Vi ville spela kubb men hade inget kubbspel och ingenstans att spela.. Så vi åkte hem till Söle och lånade deras spel och gräsmatta!



Men det tog ett tag att komma igång för det var ett slitet gäng, haha..





Nu ser det svettigt ut, grabbar.. Tjejerna mot killarna, vi vann varsin gång!



Klockan närmade sig åtta på kvällen, vi skiljdes åt och jag och min kära Bowies åkte till Trepca och köpte varsin pizza. Och till Statoil och köpte varsin chipspåse. Jag var heeelt slut men vilken mysig kväll det blev; soffläge med pizza, film och en Lana som fick dela pizza med mig.









På söndag stundas det dubbelt upp med jobb och dagen gick så sjukt fort. Passet på kvällen var grymt! Vilka deltagare! Det är kul att se dem utvecklas, få bättre teknik och framför allt att de utmanar sig!





Någon har ställt en banankaka på bordet här i personalrummet.. Alltså jag bara måste ha en bit. Det är gains.

Jag vet inte om klådan har blivit bättre för övrigt. Jag tror inte det. Vissa dagar är jobbiga andra symptonfria. Martin kom i alla fall på den briljanta idén att ha igång AC:n på natten för att få ner temperaturen i mitt rum, så nu sover jag sjuuukt mycket bättre än innan. Det är guld värt, för att bli av med denna oändliga trötthet.

Nu ska jag inhandla lite nödvändigheter, panta burkar och återgå till jobbet. Ikväll ska jag försöka åka och plocka upp en påkörd katt jag hittade vid sidan av motorvägen på väg till jobbet. Jag hade bråttom så jag hann inte stanna men jag ska tillbaka ikväll och se om den ligger kvar. Jag har efterlyst ägare på den men inte fått respons så jag kommer antagligen begrava den bredvid den andra katten jag hittade för ett tag sedan. ♥

Hoppas ni har haft en kanonbra start på veckan!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback