plot twist!



When something goes wrong in your life, just yell "plot twist!" and move on.

Mitt liv är väl egentligen så pass odramatiskt att varenda liten motgång kan ses som en mitt-liv-är-över-tragedi. Inte riktigt men ni fattar grejen. Mhm. I måndags gjorde jag bort mig och det är ännu en sån där sak som kommer ta mig ganska lång tid innan jag smälter och preskriberar. När jag gjort fel och någon är arg på mig skäms jag ögonen ur mig. Men vet ni, det är bara att lära av sina misstag och gå vidare med livet. Man ber om ursäkt och blickar framåt.

Det har varit ganska tyst från mitt håll de senaste dagarna, men helt ärligt har det inte hänt så mycket. Jag åker till Göteborg på söndag och just nu försöker jag bara få ihop livet här hemma. Sedan exakt en vecka tillbaka har jag inte mått så bra, med mensvärk och PMS och världens magsmärtor och upprörd mage.. Jag stod i köket och diskade och tänkte "Helvete vad jag är arg på Martin" men jag kunde inte komma på varför. Sedan grät jag för att jag var så arg, tryckte i mig en hel påse M-kulor på tjugo minuter och somnade i hans säng. Så kan det gå. Jag brukar inte ha ont av PMS annars men nu drogs jag med både det och mensvärk i nästan en vecka. I vanliga fall kan jag bli lite ledsen dagen innan den-där-veckan-i-månaden börjar men nu var jag arg i 5 dagar. Jättearg.

Jag hade en rätt dålig period i Göteborg sist och när jag kom hem ville jag mest köra huvudet i sanden och trycka på paus. Jag känner att jag liksom inte fått det där breaket som jag kanske hade behövt och har inte varit så närvarande eller tålmodig sedan dess. Men jag är i alla fall medveten om det och nu hoppas jag på en grym sista vända i Göteborg och att december kan hjälpa mig hitta tillbaka till det lite mer harmoniska jaget. Doftljus och choklad skadar inte.



Eller mysiga stunder framför TV:n med min Bowies och socker i alla dess former. Har fått sjuka socker-cravings det senaste, inte okej.



Första adventsfika.



Och... första adventspizza? Jon Snow tiggde så fint.

En annan kul nyhet är att jag inofficiellt fortfarande, men snart, kommer vara med i Kattkedjans styrelse! Kände mig ärad som blev tillfrågad och hoppas kunna bidra till en organisation som hjälper hemlösa katter och jobbar för att höja kattens status. Tack för att jag får ta del av ert viktiga arbete! ♥



Jag har varit sjuk och hemma från jobbet i två dagar. Magen har varit förskräcklig mot mig. Men igår tog jag mig en dag bara åt att göra ingenting och inte ens andas frisk luft. Jon Snow och jag låg kvar i sängen till halv två.



Hahaha tror ni mamma Lana är trött på sin busiga son?



Skrattar ihjäl mig..



So tired of your shit, Jon Snow.

Imorse var han on fire och rev sönder min golvlampa, gnagde på sladdar och rev ner min adventssljusstake så den gick sönder. Istället för att bli arg förstod jag att han nog hade överskottsenergi så det visslade så vi busade en stund, det hjälper alltid när han blir så där hyper och knäpp i huvudet. Men så fastnade en fjäder från leksaken i hans tänder som han inte fick bort, och OJ vad jag skrattade..



Kolla på honom! Tönt. ♥

Idag åkte vår sista gerbil Khaleesi till sitt nya hem. Så nu har vi inga mer gerbiler. Det känns skönt på så många sätt, främst för att de förhoppningsvis mår mycket bättre nu. Nu behöver vi inte oroa oss för olåsta dörrar eller dylikt. Älskade tjejen, hoppas du får det bra och kanske till och med en kompis så du får leva med sällskap hela livet ut.

Jag har gått runt i knästrumpor, tofflor och Martins GASP-tröja hela dagen. Jag hittade en vikarie för mitt bodypumppass ikväll för jag är fortfarande inte helt bra. Istället myser jag med doftljus, bodybalance-musik och tentaplugg. Det får duga för idag.
 
Åh Torkild. Du är en vis man.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Ädiz säger:

Du är fin Ida. Många kramar, krya på dig😇😇😇

2015-12-02 @ 17:48:50
Trackback