big hero 6

Jag somnade i Martins säng igår och när jag vaknade mitt i natten låg han till min stora förvåning bredvid. Han brukar alltid sova i min säng om jag somnar i hans, för ingen av oss sover särskilt bra när vi måste trängas och slåss om täcket i en nittiosäng.. Som tur är somnade jag i min onepiece så bara jag fick ha fötterna under täcket var jag nöjd, haha.

Jag skojar inte när jag säger att jag befann mig i horisontalläge fram tills klockan fem idag. Jag vaknade vid åtta men var så satans trött att jag bestämde mig för att skippa morgonbodypumpen och få somna om. Bredvid min varma och väldigt gosiga Bowies. Vi åt frukost framför TV:n och efter det somnade jag om i sängen igen. Egentligen hatar jag att sova bort dagen men när det inte händer särskilt ofta så är det bara så jäkla skönt att släppa ångesten och bara vara. Särskilt tillsammans med Martin.

Men vi kom ut ur huset runt sextiden och åkte til gymmet. Ben med fokus framsida lår stod på mitt schema och egentligen var det helt fel dag för det men det är sånt som händer. Var så seg och stel i kroppen och högra knät knakade så squatsen blev inte särskilt djupa eller tunga idag. Men en himlans massa utfall med vikt fick jag till. Inte mindre än 120 stycken per ben räknade jag ut sedan, alla med extra vikt och i olika varianter.

Vi köpte pizza och chips (för hur ofta kan vi njuta av en ledig lördag ihop liksom) och slog oss ner framför Big Hero 6. Har hört folk hypa den ett tag och visst var den bra, men ganska.. klassik. Förutsägbar. Men som sagt, bra film. Baymax var ju himlans gullig alltså.

Har kollat lite Sons of Anarchy och har bara ett avsnitt kvar på hela serien men det sparar jag till frukoststunden imorgon. Städat blev det inte idag heller men imorgon så, ska jag se till att komma upp ur  säng tidigt och få en massa saker gjorda. Så det så.

 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback