come deal with it

Lyckades ta mig upp tidigt, åt mysfrukost och åkte till gymmet. Är man den största tidsoptimist som någonsin existerat så får man se till att röra sig snabbare.. Så jag hann med ett hyfsat bra bröstpass på en timme och stressade sedan iväg till Nordby för att göra min andra dag på Bodypower!

Hade jätteroligt idag! Bara det att de spelar Bandit Rock i butiken gör ju mitt hjärta alldeles varmt. En massa Five Finger Death Punch bland annat.



Råkade skära mig på min lilla kniv. Inte jätteovanligt för att vara jag kan man ju säga. Förklarar härmed Bodypower invigt, Ida-style!

Ville verkligen inte gå hem när vi stängde. Haha. Messade chefen och sa att de gärna får ringa i helgen om de behöver folk. Man kan ju hoppas!

Handlade efter jobbet och hade egentligen tänkt städa huset som jag brukar på fredagar.. Men när jag kom hem kände jag att det hade varit så jääääkla skönt att bara ta en dusch, hoppa i min onepiece och värma en matlåda. Kolla ett avsnitt SoA och hälla upp en Celsius i ett vinglas, fredagen till ära. Strunta i städandet och bara dega. Yolo. Eller nåt.


Överväger att gå på bodypump imorgon bitti men jag har jäkligt mycket sömn att ta igen. Dessutom har jag gått över 26.000 steg idag! Trodde jobbet på Bodypower skulle bli ganska stillastående men jag rör på mig mer än någonsin.. Det finns så mycket att fixa och jag får liksom inte nog av att snygga till, städa och sortera. Tätt i huvudet är jag men huvudsaken är ju att man har kul.

Nu ska jag sova. Trevlig helg på er!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback