irresistible

I förrgår blev det jobb 10 till 17 minsann. Jag vaknade tidigt men något gym blev det inte.
 
Har försökt nyttja tiden på morgonen åt att fixa småsaker, planera och greja.. Har för första gången på evigheter skrivit en lista som jag sakta men säkert jobbar mig igenom.
 
Efter jobbet skuttade jag glatt hem och inte det minsta ångestladdad över att ta en vilodag från gymmet. Detta innebar ingenting annat än en helkväll hemma!
 
Martin var världens bästa pojkvän och åkte in till stan för att handla en massa mat samt hämta ut ett paket åt mig. Under tiden tog jag en dusch och hoppade sedan i min onepiece. Resten av kvällen spenderades bland annat med min gitarr och jag fick äntligen, äntligen lärt mig spela Fall Out Boys version av Beat It. Det lät verkligen förjävligt i början men jag lär mig fort!
 


Innehållet i månadens Healthy Box! Har nu gjort plats i skafferiet för alla produkter som jag får i den. En egen låda liksom.
 
I förrgår under kvällen blev det lite dålig stämning mellan mig och min älskade.. Vi har båda våra inre krig och ligger på lite olika känslomässiga våglängder. Han har varit helt otroligt stöttande under hela min övergångsperiod mellan jobben. Hade jag varit han hade jag antagligen mått ganska dåligt över att den andra får komma iväg och köra nya jobb. Ibland kan jag få lite dåligt samvete över att jag trivs på de nya jobben och att han antagligen också gjort det, men är kvar på Max.. Men sedan känner jag så här att nej, jag har fan jobbat för att ta mig dit jag är. Jag har varit på och legat i som attan. Så jag har ingen anledning att ha dåligt samvete, för jag har verkligen engagerat mig. Första gången jag sökte till Bodypower var för två ÅR sedan.. Jag behöver naturligtvis inte gnugga in det i ansiktet på honom men jag måste påminna mig själv om att jag får lov att vara glad över att jag hittat något nytt. Och det gläder mig verkligen att Martin låter mig göra det. Han har inte missunnat mig en enda gång. (Tror inte jag hade klarat av det om det hade varit vice versa. Handen på hjärtat.)

Men det löste sig. Det gör det alltid.

Igår väckte han mig med en puss innan han åkte till jobbet. Jag gick upp för att göra mig i ordning men insåg att jag kunde sova en timme till. Sov som en stock och inte blev jag piggare.. Hade en sådan beslutsångest för gymmet. Jag ville varken eller. Det tog emot att ta ytterligare en vilodag men å andra sidan så var jag så trött och seg att det knappast hade gjort någon nytta.. Helkroppspass med träningsvärk i hela kroppen.. Nej tack. Så efter måååånga om och men bestämde jag mig för att stanna hemma. Tog det alldeles superlugnt innan stängningspass på Max.. Bara två kvar nu!
 

Idag däremot, ringde väckarklockan tidigt. Jag ska inte ljuga, det var tungt att ta sig upp. Sanja är magsjuk så jag skulle hoppa in och hålla hennes morgonpass, och dessutom hinna köra mitt baspass INNAN klockan nio. Så strax efter sju åkte jag in till gymmet och öste på, tunga marklyft, frontböj (som för en gångs skull gick superbra!), tunga frivändningar, bänkpress och chins. Var helt död när det väl var dags för pass sedan men vilket jäkla gäng! Inte många rutinerade men de kämpade som fasen! Älskar att se sånt, att jag inte är den enda som håller på att bita av mig tungan som jag tar i.. Fantastisk känsla i kroppen efteråt.

Ringde farmin på vägen hem och pratade i en halvtimme. Jag saknar honom, och har drömt om honom många nätter i rad nu. Är glad över att i alla fall ha honom nära även om vi inte ses särskilt ofta längre.

Lagade mat som jag råkade bränna (inte helt otypiskt mig) och det blev inte så gott.. Men jag har i alla fall fyllt på efter passet. Nu ska jag försöka diska undan efter mig och ta mig till jobbet. Fick nyss världens mensvärk så jag bara vill rulla ihop i fosterställning.. Är glad att den inte kom tidigare och hoppas att den försvinner snart. Om en vecka har jag gjort mitt sista pass på Max och jag längtar så tills jag kan ge allt för jobben som jag vill satsa på inom den närmaste framtiden..

Då tar vi helg! Eller ja, jobbhelg. Men jag önskar er en skön lördag!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback