crossing over

Natten till igår alltså. Jag kunde för mitt liv inte somna. Låg halvvaken i vad som kändes som en evighet och bara huttrade. Kände mig helt plötsligt sjuk. Somnade nog runt halv två och vaknade 4,5 timmar senare, en timme innan larmet.. Jag var så smärtsamt medveten om att jag högst sannolikt skulle försova mig om jag somnade om så jag bet i det sura äpplet och gick upp. Hann diska, äta frukost framför TWD (som jag saknat mina serietittarstunder tidigt på morgonen) och ta det chill innan rutinpass på jobbet. Arbetsdagen gick fort och jag kände mig hyfsat fräsch i kroppen ända tills jag slutade för dagen.. Jag hade en del på agendan och att åka hem och sova var inte en utav dem.

Jag åkte till min kära farmor för att lämna en försenad julklapp. Ett inramat foto på oss där det står "Ida & Farmor". En liten diskret påminnare så där på ålderns höst när minnet sviker.. Men hon var så lycklig när jag kom och hon bjöd på kaffe och kaka och höll mig i handen och pratade i en och en halv timme. Som jag njöt av den stunden kan jag säga. Farmor säger att hon vet att hon börjar bli gammal och gaggig men att hon tycker att det är så himla kul att leva. Det ni. Det är inte lätt att se det så när man är 86, har ont och varken orkar med eller kommer ihåg större delen av vardagen. Det var svårt att ta sig därifrån.. Men vi var nöjda med stunden båda två.

Åkte till gymmet och hade tänkte träna ben men alla tänkbara faktorer sa nej. Så jag siktade på det lättaste passet i planeringen, axlar och mage, och drog på mig mitt fuck lagom-linne för att tagga till mitt i tröttheten.. Efter en halvtimme ramlade jag spontant in på CX Works och därefter en timmes bodypump. När vi var klara kände jag mig spyfärdig vill jag lova.. Men roligt var det!

Slitnast i världen kom jag hem och lovade mig själv att inte sätta mig ner för då skulle jag förbli sittandes. Så jag öste på, packade upp mina tusen väskor som jag har med mig överallt, städade lite i huset och tog sedan en lång dusch för att direkt efteråt krascha i sängen med laptopen på magen. När Martin kom hem bara en liten stund senare lagade han proteinfluff åt mig och kliade mig på ryggen tills det var dags att sova.. Han är fantastisk, min Bowies.


Så igår sa jag att jävlar som jag ska sova inatt. Tror ni jag gjorde det? 6,5 timmar fick jag inatt. Men jag gör ett nytt försök ikväll för jäklar så trött jag kommer bli till helgen annars..

Men nu ska jag slutföra detta öppningspass, sedan ta det där benpasset och sist ska jag hem och dö i min säng lite grann. Så underbart..
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback